Kevyttä meikkipohjaa, hoitavaa ihon puhdistusta ja raikkaita suihkuhetkiä!

Kevyttä meikkipohjaa, hoitavaa ihon puhdistusta ja raikkaita suihkuhetkiä!

Naturado tuotesarjan myydyimpiin tuotteisiin kuuluvat Misellivesi, BB -voiteet sekä nestesaippuat. Jokainen ovat omassa sarjassaan eriomaisia hinta-laatusuhteeltaan sekä riittoisuudeltaan. Kerromme seuraavassa tuotteiden tärkeimmät ominaisuudet, vaikuttavat raaka-aineet sekä käyttövinkit!

BB -voiteet

Naturadon sävytety päivävoiteet sisältävät kasviperäistä hyaluronihappoa, joka tekee meikkipohjasta hoitavan ja antaa sille ns. anti-age vaikutuksen. Muita vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. auringonkukkaöljy, hasselpähkinäöljy, sheavoi, mustaherukanlehtiuute ja helokkiöljy. Voide antaa kevyesti sävyä ja tasoittaa ihon pintaa. Se on ihanteellinen käytettäväksi arkimeikkituotteena varsinkin nyt keväällä ja kesällä! Itse käytän tuotetta ympäri vuoden päivämeikkituotteena enkä luopuisi siitä mistään hinnasta. Käytössäni on sävy Sable (vasemman puoleinen kuva) joka on selkeästi myydympi sävy kuin toinen vaihtoehto Rose.

Bloggari Aino Mäkelän ajatuksia tuottesta löydät täältä.

BB – voiteet nyt 22€ (25,90€).

Misellivesi

Misellivesi on tällä hetkellä Naturadon myydyin tuote. Eikä suotta. Misellivesi yksinkertaisesti on ottanut paikkansa monen asiakkaamme päivittäisessä ihonhoidossa siksi, että se syväpuhdistaa ihon kuitenkaan kuivatamatta sitä.  Misellivesi poistaa meikin hellävaraisesti ja puhdistaa samalla ihon epäpuhtauksista, kuten ilmansaasteista ja pölyistä. Lisäksi tuote kosteuttaa ihoa. Tämä all-in-one – tuote sisältää misellejä eli pallomaisia ”soluja”, jotka vetävät puoleensa likaa. Naturadon Misellivesi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa, joka parantaa ihon elastisuutta ja antaa kasvoille hehkuvan puhtaan tunteen. Muita vaikuttavia ainesosia ovat mm. ruusu -ja ruiskukkavesi.

Misellivesi soveltuu hyvin myös herkkäihoisille, sillä se ei kuivata ihoa. Ihoa kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta tuote soveltuu myös seka / rasvaiselle iholle korvaamaan täysin tai osittain päivävoiteen. Käytä tällöin Misellivettä aamulla normaalin pesun jälkeen kasvoveden tapaan ja jätä tuote iholle vaikuttamaan.

Itse käytän Misellivettä siten, että puhdistan illalla kasvoni ensin Valkoinen Lanka sarjan puhdistusgeelillä ja sitten viimeistelen puhdistuksen misellivedellä pyyhkien sillä kasvot, kaulan ja dekolteen alueen. Aamulla huutelen kasvot ensin vedellä ja sitten puhdistan samaiset alueet misellillä. Mikäli ihosi on kuiva eikä siedä vesipesua, on misellivesi erittäin hyvä vaihtoehto kasvojen puhdistukseen.

100 ml pullo on riittoisa ja se on kätevä pitää mukana missä tahansa! Matkoilla, treenikassissa, kesämökillä tai vaikkapa kesäisellä veneretkellä. 500 ml pumppupullo puolestaan on loistava kotikäyttöön.

Inspirations -blogin mietteitä tuotteistamme löydät täältä! Naturado Misellivesi pääsi myös Kemikaalicocktail -blogin ”Vuoden 2016 parhaat kasvotuotteet” – listaukselle.

Pikku misellivesi nyt 8,41€ (9,90€) ja iso 25,41€ (29,90€)

Nestesaippuat

500 ml pumppupulloissa myytävät nestesaippuat soveltuvat joko käsisaippuaksi tai vartalosaippuaksi. Meillä kotona Argan – Applesiini nestesaippua on suihkusaippuan virassa, sillä se sisältää hoitavaa Arganöljyä ja ei näin ollen kuivata ihoa. Lisäksi pidän todella paljon saippuan raikkaasta tuoksusta!

Laventeli – Oliivi nestesaippua löytyy sen sijaan kotoamme niin keittiöstä kuin vessoistakin käsisaippuana. Laventeli on raaka-aineena antiseptinen, jonka vuoksi se pesee hajut hyvin pois. Tuotteen oliiviöljy kosteuttaa ihoa ja aito laventelin tuoksu hemmottelee aisteja!

Nestesaippuat eivät sisällä palmuöljyä eikä parabeeneja ja 100 % raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

Nestesaippuat nyt 13,18€ (15,50€)

Kaikki Naturado tuotesarjan tuotteet ovat – 15 % maahantuojan ALESSA vielä huomiseen sunnuntaihin saakka. Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä!

Viikonlopputerveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *