Kosmetiikan monitoimituotteet: Öljyt!

Kosmetiikan monitoimituotteet: Öljyt!

Öljyt ovat yksiä monikäyttöisimpiä kosmetiikkatuotteita. Ne sopivat kasvojen ihon hoitoon, vartalon ihon hoitoon ja hiusten hoitoon. Tästä syystä monesti reissuun otankin vain yhden öljypullon mukaan, jolla saan pidettyä ihoni kosteutettuna ja hoidettuna kauttaaltaan.

Naturadolla öljyvalikoimamme koostuu viidestä eri öljystä, joilla on jokaisella eri käyttötarkoituksensa. Arganöljy on yksi tunnetuimmista öljyistä ihonhoidossa. Siinä on runsas määrä E-vitamiinia ja omega rasvahappoja. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, suojaa sitä ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Erityisen hyvä öljy todella kuivalle iholle.

Avokadoöljy on myös ihoa tehokkaasti kosteuttava ja vitamiinirikas öljy, mutta aavistuksen verran kevyempi kuin argan, koska se sopii myös taputeltavaksi ohuelle silmänympärysiholle. Kosteuttamisen lisäksi öljy auttaa ihoa uudistumaan ja toimii anti age-tuotteena. Avokadoöljyllä on todettu olevan suotuisia vaikutuksia psoriasiksen, couperosan sekä arpien hoidossa. Avokadoöljyllä saa myös tehtyä hiuksille ja hiuspohjaan kosteuttavan tehohoidon, kun tuotteen antaa vaikuttaa vaikka useammankin tunnin ennen shampoopesua.

Jojobaöljy on on hoitava öljy erityisesti epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle ja päänahalle. Tämä siitä syystä, että jojobaöljy on antiseptinen ja se pyrkii säätelemään ihon tasapainoa balanssiin, hillitsemällä ylimääräistä talintuotantoa sekä puhdistamalla ihoa. Tuotteessa on luontainen suojakerroin 4, eli se suojaa myös ihoa.

Risiiniöljy sopii hoitamaan ärtyneitä ihoalueita, esim. ihottumaa, palovammoja ja itikanpistoja. Sillä on myös muita hyödyllisiä vaikutuksia suuren proteiinipitoisuutensa takia; se vahvistaa kynsiä, toimii hyvänä hiuksiin jätettävänä hoitoaineena ja mikä suosituinta, se auttaa ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi pidentäen yhden ripsen elinkaarta. Tätä vaikutusta voi hyödyntää myös harvoille kulmakarvoille. Risiiniöljyn käyttö ripsiä kasvattavana on helppoa, koska tuote putsaa tehokkaasti silmämeikin jämät, jolloin risiiniöljy jää automaattisesti ripsirajaan.

Porkkanaöljy on tämän kevään ehdoton suosikkini. Öljyhän on itseasiassa auringonkukansiemenöljyä, johon on lisätty karoteeniuute. Öljy imeytyy todella hyvin ihoon jättäen sen kosteutetuksi ja pehmeäksi. Karoteeniuute auttaa ihoa kestämään paremmin aurinkoa ja tehostaa mahdollisuutta ruskettua kauniisti. Tuote ei kuitenkaan sisällä suojakerrointa, mutta toimii erinomaisena hoitoöljynä kauteen, kun aurinko alkaa meitä ilahduttaa!

Öljyjä voi käyttää sellaisenaan suoraan iholle tai laittaa sitä pieni määrä voiteen tai puhdistustuotteen joukkoon. Monet öljyt sopivat sellaisenaan meikinpuhdistustuotteeksi, esimerkiksi jojobaöljy. Näillä vinkeillä voit löytää omalle ihotyypillesi sopivan öljyn!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *