Kuinka käyttää silmänympärysalueen hoitotuotteita oikein?

Kuinka käyttää silmänympärysalueen hoitotuotteita oikein?

Olemme saaneet viime aikoina kyselyitä silmänympärysalueen ihonhoitoon liittyen. Monilla asiakkailla talvipakkaset ja näin keväällä ulkoilmassa tapahtuvat lämpötilojen muutokset sekä mm. sisäilman kuivuus ovat kuivattaneet silmänympärysihoa. Tässä vinkkimme ongelman hoitoon!

Silmänympärysalueen iho on ohutta ja siksi se kuivuukin usein helposti. On hyvä muistaa, että kun puhutaan silmänympärysalueen ihosta, tarkoitetaan sillä sitä kohtaa, missä silmäkuoppaa reunustavat luut tuntuvat silmän alla. Etsi kohta tunnustelemalla ihoa puhtailla sormilla poskiluun yläpuolelta. Näin ohjeistetaan Me Naiset lehden artikkelissa ”Luulitko osaavasi levittää silmänympärysvoiteen oikein? Tarkista 4 asiaa”. Tuotetta ei siis kannata levittää liian lähelle ripsirajaa, koska siitä sitä voi helposti kulkeutua silmiin. Kulmaluulle ja silmiä ympäröivälle iholle voidaan myös levittää hoitotuotetta mutta liikkuvalle luomelle sitä harvemmin kannattaa laittaa, sillä monella kyseinen alue rasvoittuu helposti. Muistathan, että silmänympärysvoiteet ja seerumit soveltuvat hyvin myös huultenympärysalueen ihonhoitoon!

Pieni määrä riittää, muista hellävaraisuus

Silmänympärystuotteet myydään usein pienissä pakkauksissa ja siihen on syynsä. Vähäinen määrä tuotetta riittää ja mikäli otit tuotetta vahingossa liikaa, painele se huultenympäryksen iholle. Levitä tuotetta hellävaraisesti kevyesti painelemalla, vältä hankaavaa liikettä. Itse suosin silmänympärysvoiteen levitykseen nimetöntä sormea, koska se on sormena ns. ”heikompi” kuin esimerkiksi etusormi ja soveltuu näin kevyeen paineluun ja taputteluun.

Tuotteet

Uutuustuotteemme kotimainen Valkoinen Lanka Lakka – Tyrni Silmänympärysseerumi sisältää runsaasti beetakaroteenia, omega-3 -rasvahappoja sekä runsaasti mineraaleja ja iholle tärkeitä ravinteita. Seerumin sisältämät proteiinit vahvistavat ihoa ja ylelliset öljyt (Tyrni) tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisamman. Säännöllinen käyttö tekee ihosta vahvemman ja joustavamman. Tuote on hajusteeton ja soveltuu hyvin myös herkän ihon hoitoon. 15,90€. Ihon puhdistukseen suosittelemme samaisen sarjan kasvojen puhdistusgeeliä, jolla voi pestä myös silmämeikin.

Rosalia HA -seerumi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa sekä mm. aloeveranlehtiuutetta. Seerumi on tarkoitettu käytettäväksi koko kasvoille mutta sen kevyen geelimäisen koostumuksensa ansiosta tuote soveltuu käytettäväksi myös silmänympärysalueen iholle. 29,90€.

Naturado Avokadoöljy on öljyistä yksi kevyimmistä ja siksi sitä voidaan käyttää myös kuivan silmänympärysalueen ihon hoitoon. Avokadon hedelmistä saatava öljy sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja, lesitiinia ja vitamiineja. Erityisen hyvän hoidon öljy antaa kuivalle iholle, jota se pehmittää, vahvistaa ja suojaa. Avokadoöljyllä on myös anti-age vaikutus ja se sopii käytettäväksi myös herkälle silmänympärysiholle, koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle lievittämään juonteita tai vähentämään niiden syntymistä. 13,40€. Kiinnostuitko öljyistä? Eilen postasimme kevätiholle erityisen hyvin sopivasta Porkkanaöljystä ja täältä löydät blogipostauksen eri ihotyypeille sopivista kasviöljyistä.

Tiistaiterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *