Kun aikuista lapsettaa

Kun aikuista lapsettaa

Sophie la Girafe Cosmetics on aivan valloittava tuotesarja. Siinä toimii kaikki. Tuotteet ovat hellävaraisia, ulkoasu on lapsekkaan herttainen ja värimaailma hyvin unisex. Tuoksu tuo mieleen oman pienokaiseni silloin, kun hän tuhisi sylissä vaippahousuna seitsemän vuotta sitten, ja iholle jää tuotteista todella hyvä tunne!

…niin, omalle iholleni. Olen täysin hurahtanut Sophie la Girafen lastentuotteisiin omassa kosmetiikan käytössäni. Tuttavuuteni tähän lapsille suunnattuun sarjaan lähti liikkeelle niistä unohduksista, kun suihkuun mennessä unohdin ottaa meikinputsarin mukaan. Silmiin osui poikani Hair&Body Wash ja mietin että nyt mennään tolla, ei se voi kerrasta kovin huonoa tehdä. Ja päinvastoin, kasvojen iho tuntui pehmeältä ja puhtaalta tämän extemporepuhdistuksen jälkeen. Tuote ei toki ole jäänyt meikinpuhdistustuotteeksi säännölliseen käyttöön, mutta on hyvä hätävara näin muistamattomalle ihmiselle kuin minä.

109pieni

Minulla on käynyt asiakkaana monta henkilöä, joille hiustenpesu on ollut ongelma todella herkän päänahan takia. Kaikki shampoot on tuntunut kutittavan, kuivattavan ja pahimmillaan jopa saavan päänahkan verille. Jokaiselle heille olen antanut Hair&Body Washia kokeiltavaksi kotiin ja jokainen heistä on tullut ostamaan oman pullon kyseistä tuotetta.

Hair&Body Wash oli hetkellisesti loppu hyllystämme ja poikani oli jo muistuttanut, että hänen suihkugeelinsä oli loppumassa. Nappasin mukaan Bubble Bathin, joka on toimittanut meillä pojan puhdistustuotteen virkaan yhden tuubin verran, vaikka kylpyammetta emme omistakaan. Tuote on hellävarainen ja kosteuttava, mutta siinä on kuitenkin peseviä ainesosia koska tuotetta käytettäessä kylpyvaahtona on ajateltu että sillä myös lapsen iho puhdistuu samalla. Välillä käytän tätä myös itse vartalonpesutuotteena, sillä tykkään vaihdella suihkugeelejä sen hetken tuoksufiiliksen mukaan.

101pieniSophie la girafe Baby SOS Cream2-400x570

Mieheni iho on aina ollut superherkkä reagoimaan kaikkeen. Rakennusalalla työskentelevällä iho on altis pölylle, lialle, sääolosuhteiden vaihteluille.. Aina aika-ajoin kasvot kuivuivat hilseilyyn asti ja iho ärtyi punaiseksi. Vein hänelle Sophien Protection Creamia (uusi nimi SOS cream), joka osoittautui erityisen hyväksi vaihtoehdoksi! Se antoi suojaa ja rauhoitti ihoa. Itse olen myös huomannut Protection Creamin taian, sillä ihoni on herkkä reagoimaan syksyisin ilmojen kylmetessä ja huoneilman kuivuessa. Nenä ja poskipäät kuivuvat tällöin helposti ja joudun aina vaihtamaan tuotteita kesästä. Protection Cream on ollut hyvä apu tähän tehotuotteena, taputtelen sitä kuivimpiin kohtiin aamulla vähän ennen meikkausta, jolloin iho jää hyvän tuntuiseksi meikin alle. Protection Creamin tehon ovat huomanneet myös Suomen ammattimeikkaajat, lue täältä heidän kokemuksiaan luottotuotteesta: http://www.lily.fi/blogit/meikkipaa-riia-laura/meikkipakin-uusi-aarre

Sophie la Girafen esitteessäkin on teksti; ”Varokaa vauvat, vanhempanne saattavat omia ihonhoitonne!” Todella, sillä vaikka yhtään vauvaa ei perheessämme ole, hyvänä käyttäjäkuntana toimii poika 7v, nainen 28v ja mies 39v. Ehdottomasti luksuskosmetiikkaa aikuiseenkin käyttöön!

Ihanaa viikonloppua toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *