Kurkistus Skattan showroomille – etu myös verkkokauppashoppailijoille

Kurkistus Skattan showroomille – etu myös verkkokauppashoppailijoille

The Butikin showroom avasi ovensa tänään torstaina Katajanokalla Helsingissä. Aurinko paistoi ja fiilis oli loistava! Ensimmäiset shoppailupäivät jatkuvat vielä huomenna pe 25.5 klo 11-18 ja jatkossa ilmoitamme kuukausikohtaiset shoppailupäivät uutiskirjeitse sekä somekanavissa (seuraathan siis meitä jo? @thebutikshop @naturadofinland).

Showroomimme sijaitsee 1900 -luvun alussa rakennetun kauniin keltaisen talon kivijalassa, jossa on myös näin kesähelteillä ihanan vilpoista.

Katajanokka on logistisesti mukavassa paikassa, jonne on helppo tulla julkisilla tai kävellen. Tälläkin hetkellä aivan ovemme edessä on tyhjää parkkitilaa kadun varressa, joten voit hurauttaa tänne myös omalla autolla.

Tarjoamme shoppailupäivillä kaikki Naturado ja Rosalia tuotteet – 15 % alennuksella ja voit hyödyntää edun myös verkkokaupassa käyttämällä koodia SKATTA15. Etu on voimassa loppuviikon ajan, sunnuntaihin puoleen yöhön saakka. Lahjoitamme lisäksi kaikille showroomilla tai verkkokaupassa shoppaileville Naturado pyyhkeen.

The Butik showroom Vyökatu 9 B 25 00160 Helsinki. Tervetuloa luonnonkosmetiikkaostoksille kesäiseen Helsinkiin!

Terkuin,

Katja

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *