Laatua levistä

Laatua levistä

pe tuotekuva pieni

Paris Exclusive on ranskalainen ihonhoitosarja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikenlaiseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille. Sarjan tuotteet on jaoteltu värikoodein, punaiset naisten kasvoille, mustat miesten kasvoille ja siniset vartalon hoitoon. Tuotesarjan kehittäjä Tatjana Sjöll on itse paljon matkustava nainen, joten hänelle oli tärkeää pakata tuotteet kokoon, jotka saavat kulkea käsimatkatavaroissa ja jotka mahtuvat helposti mukaan.

Raaka-ainelistat kertoo, että tuotteiden kehittelyssä on käytetty monipuolisesti hyödyksi maan ja meren kasveja. Paris Exclusive on itseasiassa ensimmäinen luonnonkosmetiikkasarja, jossa onnistuttiin yhdistämään levät ja orgaaniset kasvit. Levät ovat erittäin ravinnerikkaita kasveja ja ne tarjoavat monia hyödyllisiä ominaisuuksia ihonhoitoon.

produits-bio-marine

Levät ovat vielä tuntemattomampi osa kasvikuntaa ihonhoidossa. Punalevät auttavat ihoa toimimaan tasapainoisesti, ne kosteuttavat ja rauhoittavat talineritystä. Niillä on todettu olevan antiseptinen sekä anti-age vaikutus. Ruskolevät sisältävät paljon vitamiineja ja välttämättömiä aminohappoja. Ne nopeuttavat kuona-aineiden poistumista ja kiihdyttävät solujen aineenvaihduntaa, vahvistavat ja kiinteyttävät ihoa. Ruskolevät poistavat ylimääräistä nestettä ja hajottavat rasvaa. Sini-vihreät levät lievittävät tulehdusta ja auttavat ihoa säilyttämään nuorekkuuden.

Paris Exclusiven tuotteet ovat hyvin siedettyjä, mietoja tuoksultaan ja jokainen tuote sopii kaikenikäiselle. Tuotteet ovat verkkokaupassamme -20% hintaan lokakuun loppuun saakka, nyt on siis erinomainen tilaisuus antaa levien helliä sinunkin ihoasi! Ostoksille pääset helposti TÄSTÄ.

Ihanaa aurinkoista, pakkasen nipistämää syyspäivää! Vinkki Paris Exclusiven mustasta miesten sarjan kasvovoiteesta, tuote on erinomainen suojavoide koko perheen kasvoille näillä kylmillä keleillä suojaamaan poskia ja nenänpäätä pakkasenpuremilta.

-Johanna-Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *