Lomalla viimeinkin! Kevyitä kesämeikkejä & lomafiiliksiä

Lomalla viimeinkin! Kevyitä kesämeikkejä & lomafiiliksiä

Lomalla olen superlaiska meikkaaja (ja siksi isot aurinkolasit kuuluvat vakioasusteisiin). Varsinkin jos kyseessä on rantaloma.

0042pieni

Olimme vappuviikonlopun lomailemassa Kreetalla. Suurimmalta osin iho sai tuulettua ja nauttia auringosta mutta parina iltana ryhdistäydyimme ja sipaisimme kevyet lomameikit kasvoille.

Johannan nuori ja kaunis iho ei paljon meikkiä kaipaakaan ja siksi kevyt pohja, ripsiväri ja huulikiilto hoitivat loistavasti tehtävänsä! Kuvassa olevat meikit: Naturadon kevyt BB-voide sävy Sable , Zaon aurinkopuuteri 341, Zaon ripsiväri 085 ja Zaon huulikiilto 005 Burgundy.

Huulikiilto 005 oli minulle yllätys, sillä olen kuvitellut kyseisen sävyn paljon tummaksi. Johannan huulilla tämä sävy on mielestäni todella kaunis!

04922pieni04622pieni

Oma meikkini koostui osittain samoista tuotteista eli meikkipohjana luottotuotteeni Naturadon BB-voide Sable ja ripsivärinä Zaon 085 Ebony. Käytän aurinkopuuteria yleensä päivittäin (Zao, sävy 342) mutta tällä kertaa jätin sen pois ja laitoin kasvoille ainoastaan Zaon uutta poskipunaa 325 Golden Coral. Huulille pääsi myös uutuustuote eli Zaon mattahuulipuna 469 Nude Rose. Silmäpussit eivät näköjään ehtineet pienentyä 4 päivän loman aikana 🙂

04722pieni04822pieni

Vierailimme eräänä iltapäivänä Kreetalaisessa löytöeläintarhassa, jossa elää lukuisa määrä hylättyjä ja kodittomia koiria. Oma koirani on alkujaan tullut kyseiseltä tarhalta Suomeen ja siksi halusin käydä tutustumassa tarhan toimintaan. Tarhat eläimet olivat iloisia ja sosiaalisia, toki joukkoon mahtui myös todella arkoja ja surullisiakin tapauksia. Tarhan henkilökunta pitää eläimistä todella hyvää huolta eli suuri kiitos ja kunnioitus heille!

Eläintein ystävinä meille on erittäin tärkeää, että markkinoimiamme tuotteita ei ole testattu eläimillä.

258pieni205pieni

277pieni179mvpieni

Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan kaikille mukavaa torstaita!

//Katja

00622pieni

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *