Lumouksellista Säihkettä – taas jotain ihanaa Mialta!

Lumouksellista Säihkettä – taas jotain ihanaa Mialta!

kuva 1 muokattu

Mia Höytö on sarja, joka miellyttää itseäni kosmetiikkana, mutta joka päivä jaksan myös ihastella kylpyhuoneessani olevien tuotteiden ulkoasua. Mikä naisen sydäntä sykähdyttäisikään, kun kasvoja pestessäsi purkki muistuttaa sinun olevan KAUNIS, ja voidetta levittäessä muistat olevasi myös IHANA…

Nyt sarja on saanut osakseen käyttäjien kaipaamat kaksi uutuustuotetta, jotka täydentävät ihanasti tätä luksustuotesarjaa. Totta kai tuotteiden nimet jatkavat samaa mielihyvää tuottavaa linjaa, kasvovesi SÄIHKE ja kasvoseerumi LUMOUS.

SÄIHKE yllättää ensimmäisellä käyttökerralla, ja ihastuttaa jokaisella siitä eteenpäinkin. Tuote on hyvin erilainen kasvovesi kuin ennen olen käyttänyt, ja ehkä eniten siinä yllättääkin sen vähäinen vesimäisyys. Tuote on hivenen geelimäinen kun sitä ottaa käsiin, ja muuttuu käsissä työstäessä harsomaiseksi, hattaramaiseksi, kevyesti vaahtoavaksi. SÄIHKE painellaan kevyesti puhtaalle kasvojen iholle ja jätetään hoitamaan ihoa. Vaahtomaisuus häviää nopeasti, sillä kasvovesi imeytyy todella pian, jättäen kasvojen ihon raikkaaksi, kosteutetuksi ja hoidetuksi. SÄIHKEESTÄ sain myös vinkin, että sen hoitoteho voi riittää varsinkin kesäaikaan itsessään normaalin/rasvaisen ihon kosteutukseen, kun iho ei kärsi kylmyyden aiheuttamasta kuivuudesta. Houkutteleva ajatus, kokeilen tätä ehdottomasti kunhan kesän tänne saamme! SÄIHKEEN mahtavat ainesosat ja ihoa hellivät elementit löydät täältä.

Kasvoseerumit ovat olleet minulle aina vähän arvoitus. Alle kolmekymppisenä naisena usein ongelma on ollut se, että tuote on tuntunut liian tuhdilta minun iholleni, kun suurta kuivuusongelmaakaan ei iholla ole. Mia avasi minulle oikean oven seerumien maailmaan, ja toi käsiini oman tuotteensa joka kantaa nimeä LUMOUS. Aiheellisesti, koska melko lumoutunut tästä olinkin. Tämäkin uutuustuote vaahtoaa kevyesti, saa taas tuntea hattaramaisen keveyden painellessaan seerumin kasvoihin. Imeytyminen tapahtuu hetkessä, ja iho tuntuu mielettömän sileältä, raikkaalta ja hyvinvoivalta. Vaikka LUMOUS on suositeltu kuivalle ja pintakuivalle iholle, ei siitä jää lainkaan rasvainen tai raskas olo oman ihoni rasvaisemmalle T-alueellekaan! Kevyt, ihoa hemmotteleva tehohoito siis myös nuoremmalle iholle, mutta tämä LUMOUS sisältää taika-aineet myös aikuisemman ihon hoitoon. Nyt jo taakse jäävinä talvikuukausina kun ihoni tuntui kuivemmalta, lisäsin LUMOUSTA yhden painalluksen verran IHANA-kasvovoiteeseeni, jolloin voide sai lisäpotkua kosteuttaakseen viiman kuivattamia kasvojani. Aah, niin ylellistä! LUMOUS ja sen hemmottelevat raaka-aineet löydät täältä.

Taas sain olla niin tyytyväinen Mia Höytöön, ja saan olla iloinen että ne löytyvät valikoimastamme, sekä omasta kylpyhuoneestani. The Butik kiittää Miaa, ja jatkaa kevättä kohti LUMOUTUNEENA ja SÄIHKETTÄ kasvoilla!

-Johanna-Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *