Luonnollinen ja lompakkoystävällinen Naturado – sertifioitu ihonhoitosarja Ranskasta

Luonnollinen ja lompakkoystävällinen Naturado – sertifioitu ihonhoitosarja Ranskasta

Naturado -sarja kasvattaa suosiotaan Suomessa, ja aivan ansaitusti. Naturadon tuotteet ovat täyteläisiä ja toimivia, niiden käyttömukavuus on huipussaan ihanien tuoksujen ja hyvän imeytymisen vuoksi. Raaka-aineissa on panostettu laatuun ja ne tarjoavat avun moniin iho-ongelmiin sekä normaalin ihon hyvinvoinnin ylläpitoon. Hinta-laatusuhde sarjassa on aivan omaa luokkaansa, nämä arjen luksustuotteet on mahdollista hankkia erittäin lompakkoystävällisesti. Naturado haluaakin mahdollistaa laadukkaiden ihonhoitotuotteiden käytön ihan jokaiselle.

112pieni

Naturado tuotesarjan voi jakaa selkeästi viiteen eri osa-alueeseen:

  • Karitevoituotteet
  • Kasviöljyt
  • Pesutuotteet
  • Savituotteet
  • Kasvojen ehostus/puhdistus/hoito

043125pieni052pieni

Karitevoi itsessään on tunnettu atoopikkojen ja kuivaihoisten hoitotuotteena. Se sisältää paljon rasvahappoja, mutta ei tuki helposti ihoa. Monet ovat päässeet tuotteen avulla eroon kuivimpien ihoalueiden oireista ja mm. kuiville kantapäille tuote on erinomainen! Karite tuoteperheeseen kuuluu 100% karitevoin lisäksi monoi karite, jossa karitevoihin on lisätty kookosöljyä ja tuoksunsa tuote saa ihastuttavasta monoiöljystä. Öljy tekee voista vähän levittyvämmän ja antaa sille huumaavan hyvän tuoksun. Karite perusvoide, joka sopii nimensä mukaisesti käytettäväksi perusvoiteena koko kehon ihonhoitoon, oli viime vuonna sarjan myydyin tuote Suomessa. Perusvoide soveltuu myös kasvojen iholle erinomaisesti. Tuote leviää ja imeytyy hyvin mutta hoitaa ihoa tehokkaasti. Lait karite-vartalovoide sisältää paljon samoja raaka-aineita kuin karite perusvoide, mutta on himpun verran tuhdimpi voide vartalon ihon hoitoon. Sarjasta löytyy myös ihon kosteustasapainoa tukeva Karite & Aloevera suihkugeeli.

127pieniporkkana2pieni

Kasviöljyt ovat niin monikäyttöisiä, etten oikein keksi, mihin niitä ei voisi käyttää! Sarjasta löytyy öljynsä eri ihotyyppien ongelmien hoitoon, esim. arganöljy hyvin kuivalle iholle, jojobaöljy epäpuhtaammalle iholle. Avokadoöljyllä voi kosteuttaa jopa silmänympärysihoa ja risiiniöljy sopii hoitavuutensa lisäksi boostaamaan ripsien ja kulmakarvojen kasvua. Porkkanaöljy auttaa ihoa kestämään paremmin aurinkoa. Sama tuote sopii kasvoille, vartalolle, hiuksille ja hiuspohjalle, joko käytettäväksi sellaisenaan tai sekoitettuna voiteeseen tai pesutuotteeseen. Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat ja hoitotehoa löytyy.

009103pieni08007pieni

Pesutuotteissa yhdistyvät hyvät, puhdistavat ainesosat sekä ihon kosteustasapainoa tukevat raaka-aineet. Tuotteissa on ajateltu hyvien raaka-aineiden lisäksi käyttömielekkyyttä; mm. tuoksut ovat aitoja ja täyteläisiä. Naturadon valikoimasta löytyy tuotteita käsien pesuun, vartalon ihon pesuun sekä hiusten pesuun.

07807pieni

Vihreä- ja valkoinen savijauhe herättävät monissa mielenkiintoa, onhan hauska ajatus käyttää maaperästä louhittua puhdasta savea ihonhoidossa. Valkoinen savi rauhoittaa, heleyttää ja kosteuttaa ihoa, vihreä savi taas toimii puhdistavana tuotteena. Savijauheet veteen sekoitettuna voidaan käyttää kasvonaamiona, mutta toimivat hyvin myös vartalon iholle paikallishoitona (esim. dekoltee ja yläselkä) sekä päänahan hoitoon. Vihreää savea löytyy myös käyttövalmiissa vihreässä savinaamiossa, jossa mukana puhdistavan saven lisäksi on mm.  kosteuttava aloe vera.

vko37bb0170603pieni

Ehostuspuolelta Naturado tarjoaa BB-voiteen kahdessa eri sävyssä. Tuote on saanut erityistä kiitosta kosteutustehonsa sekä pigmenttirikkaudensa puolesta. BB -voide sopii yksistään kosteutustuotteeksi normaalille/rasvaiselle iholle aamulla ja se muodostaa ihon sävyä tasottavan, kevyen ja heleän meikkipohjan. Meikin puhdistukseen tai/ja kasvovedeksi sopii todellinen tehotuote, Misellivesi. Misellivesi on osoittautunut niin suosituksi, että vuoden 2016 lopulla asiakkaiden toiveesta ilmestyi valikoimaamme normaalin 100ml koon lisäksi jättikoko 500ml! Misellivesi siis puhdistaa kasvojen iholta jopa koko meikin vanulapun avulla pyyhittynä, mutta sen voi käyttää myös vesipesuputsauksen jälkeen kasvovetenä viimeistelemään puhdistuksen. Puhdistavien ainesosien lisäksi tuotteessa on todella tehokkaasti ihoa kosteuttavia ainesosia mm. kasviperäistä hyaluronihappoa sekä ruusu – ja ruiskukkavettä, joten iho jää todella puhtaan, raikkaan ja hyvinvoivan tuntuiseksi.

053pieni

Sarja on siis täynnä päivittäin käytettäviä perustuotteita koko perheen ihon hyvinvointiin, mutta myös tehotuotteita eri ihotyypeille. Oletko jo kokeillut Naturadon tuotteita ja löytänyt omat suosikkisi? Jos et, nyt on hyvä tilaisuus kokeilla Naturadon kahta suosikkituotetta, karite perusvoidetta ja misellivettä, jotka tarjoamme yhteispakettina hintaan 21,90€ (norm. 28,30€).

 104pieni023pieni

Etsimme aktiivisesti myös uusia jälleenmyyjiä tuotteillemme! Oletko alalla toimiva yrittäjä tai onko esimerkiksi ystäväsi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustele lisää yhteistyömahdollisuuksista. Naturado jälleenmyyjät löydät täältä.

Kauneusterveisin,

JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *