Luonnollinen meikkipohja, huomio silmiin ja kiiltoa huuliin

Luonnollinen meikkipohja, huomio silmiin ja kiiltoa huuliin

Kevätaurinko inspiroi päivittämään meikkilookin kauden sävyihin. Tänä keväänä meikkitaiteilijat kuuluttavat luonnollisen meikkipohjan nimeen ja pääosaan pääsee silmämeikki. Pastellit ovat mukana niin vaate – kuin meikkimuodissa ja näyttävä silmämeikki luodaan kauniilla sinisen ja vihreän sävyillä.

01703m

Zao Make-Up ihanat pastelliluomivärit: 105 Golden Sand, 102 Pearly Pinky, 204 Golden Old Pink

046pieni

Zaon yksi upeimmista sinisävyisistä luomiväreistä on sävy 120 Royal Blue. Luomivärit soveltuvat myös rajauksen tekoon. Kostuta hiukan Ecotoolsin silmänrajaussivellintä ja loihdi luomiväreillä kaunis, pehmeä silmänrajaus.

013pieni

”Sini- ja vihreäluomisten mallien posket, huulet, iho ja kulmakarvat oli kuitenkin jätetty luonnollisen näköisiksi, jotta räväkkä silmämeikki saisi täyden huomion eikä lopputulos olisi mauton.”, lähde Kauneus & Terveys, lue koko artikkeli täältä.

Costume lehden mukaan kevään meikissä korostuvat huulikiillot, sisärajaukset ja luonnollisuus.

07311pieni101002 copie

Kuvassa Zao huulikiilto 002 Beige.

101701 copieBB CREAM ETUI + FLACON SABLE

Luonnollinen, kevyt meikkipohja syntyy Zaon nestemäisellä ja ihoa kosteuttavalla Silk Foundation meikkivoiteella, kuvassa sävy 701 Ivory tai Naturadon sävyttävällä päivävoiteella.

0295pieni

Saat vielä tänään sunnuntaina lahjaksi Mia Höytö Kaunis puhdistusaineen 30 ml matkakoossa kun tilaat Zao tuotteita yli 80€ arvosta! Nyt on siis hyvä hetki tehdä päivitys omaan meikkivarastoon.

Rentouttavaa kevätsunnuntaita toivottelee,

Katja  1. Moikka!
    Onko teiän tuotteet tai osa teidän tuotteistanne myös vegaanisia?

    • asiakaspalvelu Says: huhtikuu 14, 2016 at 8:03 pm

      Hei! Kyllä vain. Suurin osa tuotteistamme on vegaanisia. Joissakin Zaon meikeissä voi olla käytetty esim. hunajaa tai kirvoista peräisin olevaa karmiinia (esim. punainen kynsilakka) mutta niistäkin suurin osa on vegaaneille soveltuvia. Kerrothan jos voimme jotekin auttaa tuotteiden valinnassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *