Luonnollisen kaunis rusketus laatupurkeista – fiiliksiä suihkurusketuskoulutuksesta

Luonnollisen kaunis rusketus laatupurkeista – fiiliksiä suihkurusketuskoulutuksesta

Kävimme viime viikolla Vita Liberata -tuotteiden maahantuojalla suihkurusketuskoulutuksessa. En ole aikaisemmin koskaan kokeillut suihkurusketusta vaikka itseruskettavia tuotteita kotona käytänkin. Sekä Johannalle että minulle tehtiin rusketus ja mielenkiinnolla odotimme lopputulosta, sillä ihomme pigmentti on täysin erilainen. Minä rusketun suhteellisen hyvin ja Johanna, no, ei niinkään hyvin. Johanna oli myös äskettäin ottanut tatuoinnin ja se peitettiin rusketuksen ajaksi kelmulla.

0083pieni

0163pieni

Johannan ilme rusketuksen jälkeen oli näkemisen arvoinen: yhtä hymyä! Erittäin vaalean ja helposti palavan pigmentin omaavalle oli mahtavaa saada tasaisen kaunis rusketus, joka todella erottui iholla.

0223pieni

Ja tässä kuvamateriaalia allekirjoittaneen myssypään rusketuksesta.

0373pieni

Suihkurusketus kehittyy iholla noin 8 tunnin ajan, jonka jälkeen ensimmäisen pesun yhteydessä siitä huuhtoutuu pintaväri pois. Rusketus tehtiin meille illalla ja annoimme sen kehittyä seuraavaan aamuun saakka. Täytyy myöntää, että aamulla kun heräsin, säikähdin hiukan värin tummuutta, mutta se oli turhaa, sillä suihkun jälkeen väri oli täydellinen. Alla ennen ja jälkeen kuvat.

0343pieni00231pieni

 

0363pieni

Suihkurusketus tehdään aina puhtaalle ja kuoritulle iholle. Ihon kuivat kohdat suojataan ruskettajan toimesta Vita Liberatan suojavoiteella.

0383pieni0503pieni

Tuhannet kiitokset ihanalle Leenalle ammattitaitoisesta koulutuksesta ja upeasta illasta!

Jatkossa teemme Vita Liberatan suihkurusketuksia Savonlinnan Showroomilla sekä sovittaessa myös yritystilaisuuksissa ja kotikutsuilla muualla Suomessa. Mikäli kiinnostuit, voit tiedustella lisää asiakaspalvelustamme. Suihkurusketuksen hinta on 39€ ja se kestää iholla n. 4-6 päivää pigmentistä riippuen.

06211pieni

Vita Liberatan ihania kotihoitotuotteita eri sävyissä ja koostumuksissa on taas saatavilla verkkokaupastamme! Näillä tuotteilla voi myös pitkittää suihkurusketuksen kestoa iholla. Omat suosikkini Vita Liberatalta ovat Night Mask kasvonaamio, Asteittain ruskettava, sävytön geeli kasvoille sekä Medium vartalogeeli.

07211pieni

Aurinkoista viikon jatkoa odotellessa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *