Luonnollista kauneutta puhtaimmista raaka-aineista

Luonnollista kauneutta puhtaimmista raaka-aineista

Mia Höytö tuotesarja oli The Butikin ensimmäinen valinta kun perustimme verkkokauppaa. Ihastuimme heti ensisilmäyksellä tuotteiden upean tyylikkäisiin pakkauksiin, puhumattakaan siitä tärkeimmästä asiasta: ihon hoidosta. Mia Höydön tarina on seuraavanlainen: ”Rakkaus Suomea ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan inspiroi meitä käyttämään luonnonmukaisia raaka-aineita suoraan suomalaisesta luonnosta. Parhaat raaka-aineet hellivät ihoa sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Tuotteemme sisältävät paljon siemenöljyjä ja kasviuutteita. Käytämme pohjoisen luonnon aarteista muun muassa tyrniä sekä mustaherukkaa. Tuotteemme kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Tuotteiden toimivuuden lisäksi arvostamme kauniita ja yksinkertaisia pakkauksia, jotka tuovat ripauksen luksusta kylpyhuoneeseesi. Haluamme tarjota sinulle puhtaan ja laadukkaan ihonhoitosarjan, joka saa sinut hymyilemään ja tuo kauneutta ja ylellisyyttä ihonhoitohetkiisi.”. Tässä lupauksessa he ovat onnistuneet täydellisesti.

01705pieni01405pieni

Tiesitkö muuten, että maailman terveysjärjestö WHO:n uusimman tutkimuksen mukaan Suomessa on maailman kolmanneksi puhtain ilmanlaatu? Lapissa Pallastunturilla on puolestaan mitattu maailman puhtainta ilmaa! Puhdas ilmanlaatu vaikuttaa luonnollisesti myös siihen miten kasvit voivat ja minkä laatuisia raaka-aineita niistä saadaan vaikkapa elintarvikkeisiin ja kosmetiikkatuotteisiin. Voimme siis olla erittäin onnekkaita kotimaamme puhtaasta ilmanlaadusta. Lue koko artikkeli täältä.

Mia Höydön Kaunis kasvojen puhdistusaine ansaitsee mielestämme oman postauksen, koska se yksinkertaisesti on yksi parhaista meikin -ja kasvojen puhdistustuotteista! Kaunis puhdistusgeeli sisältää ruiskukkaisvettä, jonka tanniinit vilkastuttavat solujen aineenvaihduntaa. Se myös rauhoittaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia antaen raikkaan tunteen puhdistuksen jälkeen. Sokerista saatava sokeritensidi puhdistaa ihon hellävaroen. Sokeritensidi on hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja, jolloin se ei kuivata ihoa. Aloevera-uute kosteuttaa ja hoivaa ihoa puhdistuksen aikana. Aloevera sisältää kasvientsyymejä, jotka pehmentävät ihoa poistamalla kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Se myös supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ihoa sekä stimuloi solujen uusiutumista.

Kaunis putsari on erittäin riittoisa ja noin herneen kokoinen määrä geeliä riittää kasvojen puhdistukseen. Meikin määrästä riippuen, kasvot voi puhdistaa kahteen kertaan tai varmistaa puhtaan lopputuoksen viimeistelemällä puhdistuksen esimerkiksi Säihke kasvovedellä.

Kaunis_30_ml_Print_rajattuSäihke

Kaunis putsaria saa myös kätevässä 30 ml matkakoisessa pakkauksessa. Säihke kasvovesi on ihoa harmonisoiva hoitovesi kasvoille. Säihkeen suloinen koostumus kosteuttaa, pehmentää ja valmistaa ihon vastaanottamaan sitä seuraavat hoitotuotteet. Hoitoveden ihastuttava yhdistelmä koivunmahlaa, kasviuutteita sekä hyaluronihappoa hemmottelee kasvoja.

Kauneusvinkit!

Onko sinulla erityisen kuiva iho? Mikäli haluat tehdä puhdistusrituaalista entistä hoitavamman voit sekoittaa Kaunis -kasvojenpuhdistusgeeliin pienen määrän Ihana– tai Unelma-voidetta. Näin saat puhdistusgeelistä entistä kosteuttavamman version.

Ihoa hellästi pehmentävä kuorinta syntyy sekoittamalla Kaunis -kasvojenpuhdistusgeeliä luomusokeriin. Ota pieni määrä sokeria kämmenelle ja sekoita Kaunis-puhdistusgeeliin. Vie seos puhtaalle kostealle iholle ja kuori kasvot, kaula ja decollete pyörivin ylöspäin suuntautuvin liikkein. Huuhtele kuorinta iholta ja jatka hemmottelua hoitovedellä ja seerumilla.

Kaunis puhdistuaine 150 ml 33,10€.

Kaunista perjantaita toivottelee,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *