Luonnon puhtaat kasviöljyt eri ihotyypeille

Luonnon puhtaat kasviöljyt eri ihotyypeille

Argan, Jojoba, Avokado, Risiini, Porkkana… olet varmasti kuullut tai käyttänyt ihonhoidossasi jotakin näistä kasviöljyistä. Kasviöljyillä on huikea määrä ihoa hoitavia ominaisuuksia ja mm. kuivasta ihosta kärsiville niistä on usein paljonkin apua. Öljyt ovat myös monikäyttöisiä ja niitä voi hyödyntää ihonhoidon lisäksi myös hiusten hoidossa. Talvea kohti mentäessä iho kaipaa tehokkaampaa hoitoa ja kasviöljyvalikoimamme tarjoaa siihen eri vaihtoehtoja.

009103pieni08807pieni

Anti – aging Argan

Arganöljyn lukuisat vaikutukset ihon, kynsien ja hiusten hoidossa on ollut tiedossa pitkän aikaa. Arganöljy uutetaan Afrikkailaisten Argan villipuun hedelmistä. Arganöljy on täydellinen tuote hiusten ja kynsien hoitoon sekä erityisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Lisäksi öljy voi helpottaa nivelkipuja.

Arganöljy sisältää poikkeuksellisen korkean määrän E-vitamiinia sekä tärkeitä omega rasvahappoja. Se on ihanteellinen ihon ja hiuksien suoja kaikissa olosuhteissa (kuumuus, kylmyys, tuuli, auringon polttama, meri ja kloorivesi) ja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, ihon vaurioita ja vähäisiä ärsytyksiä.

Vinkki! Hoida hiuksia öljyhauteella! Käy läpi hiukset öljyllä ja suojaa pää pyyhkeellä. Nuku yö öljyhauteen kanssa ja pese hiukset aamulla. Todellinen tehohoito kuiville hiuksille.

100% Argan 18,90€

avokadopieni

Avokadosta apua kuivalle ja couperoottiselle iholle

Avokadon hedelmistä saatava öljy sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja, lesitiinia ja vitamiineja. Erityisen hyvän hoidon öljy antaa kuivalle iholle, jota se pehmittää, vahvistaa ja suojaa. Avokadoöljyllä on myös anti-age vaikutus ja se sopii käytettäväksi myös herkälle silmänympärysiholle, koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle lievittämään juonteita tai vähentämään niiden syntymistä.

Avokadoöljy sopii erinomaisesti kuivien käsien hoitamiseen. Se estää käsien ihon kuivumista ja halkeilua. Öljyn on todettu antavan helpotusta psoriasiksen ja couperosan oireisiin, sekä raskausarpien ehkäisyyn. Kuiville ja vaurioituneille hiuksille öljyllä saa tehtyä ravitsevan ja kosteuttavan öljyhauteen kun laitat avokadoöljyä kuiviin hiuksiin vaikuttamaan puoleksi tunniksi ennen shampoopesua.

Öljy sopii käytettäväksi iholle sellaisenaan tai lisättynä ihovoiteeseen.

Avokadoöljy 13,40€

053pieni

Jojobaöljy on myös sekaihon hoitotuote

Meksikosta ja Kaliforniasta saatava jojobaöljy on yksi suosituimmista öljyistä luonnonkosmetiikassa ja se on tunnettu mm. intiaaniheimojen ”kauneustuotteena”, jota he käyttivät hiustenhoitoon. Nykyisin jojobaöljyä käytetäänkin yhä useammissa kosmetiikkatuotteissa raaka-aineena.

Jojobaöljyllä on kosteuttavia ominaisuuksia ja se auttaa mm. poistamaan liikaa talia päänahasta, joka usein on syynä rasvoittuviin hiuksiin tai päänahan ongelmiin. Öljy kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja antaa sille kimmoisuutta. Sitä voidaan käyttää esim. auringon oton jälkeen rauhoittamaan ihoa. Se toimii myös hienosti akne -tai rasvoittuvan/sekaihon ihon hoidossa talin tuotantoa säätelevän ominaisuutensa vuoksi. Antiseptinen Jojobaöljy normalisoi ihon omia toimintoja eikä näin ollen tuki ihohuokosia. Jojobaöljy on täydellinen myös kaulan, dekolteen ja kasvojen alueen juonteiden ehkäisyyn. Tuotteessa on mieto tuoksu eikä se jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Se soveltuu myös meikin puhdistukseen kasvoilta.

Jojobaöljyssä on luonnollinen aurinkosuoja kertoimella 4.

Jojobaöljy 17,90€

Jos olet suuntaamassa etelän lämpöön tai kirkkaille hangille talven aikana, suosittelemme tutustumista myös porkkanaöljyyn! Yksi blogimme suosituimmista blogipostauksista on ”Rakastuin Risiiniin”. Siinä kerrotaan monikäyttöisestä Risiiniöljystä mm. ripsien ja kulmakarvojen kasvattajana.

porkkana2pienishape_pic-52

Mukavaa lokakuun viimeistä viikonloppua toivottelee,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *