Super raaka-aineet

Tyrni: tyrnimarjan hedelmälihasta ja siemenistä puristettu öljy pitää sisällään runsaasti E-vitamiinia, karotenoideja sekä tyydyttämättömiä rasvahappoja. Ihovoiteissa, ihoöljyissä ja vartalovoiteissa se saa aikaan ihoa suojaavan, ennalta ehkäisevän ja pehmentävän yhteisvaikutuksen. Tyrniöljyn sanotaan lievittävän kipua ja nopeuttavan vahingoittuneen kudoksen ja haavojen paranemista. Siksi se sopisi erityisen hyvin myös ongelmaihon, kuten esimerkiksi atooppisen ihon hoitoon.

Koivunmahlauute: koivunmahlauute on ravintorikas neste, joka sisältää hedelmä- ja rypälesokereita, kaliumia, kalsiumia, kromia, kuparia, mangaania, magnesiumia, sinkkiä, omenahappoja, b-vitamiineja sekä c-vitamiinia. Sillä on puhdistavia sekä anti-age vaikutuksia ihonhoidossa.

Argan -öljy: öljyn korkea E-vitamiini pitoisuus auttaa vähentämään juonteita, palauttamalla kosteutta ihon rasva kerrokseen. Sen antioksidantti ominaisuudet hidastuttavat vanhenemisen vaikutuksia, vastustamalla vapaita happiradikaaleja ja ilmansaasteita.

Valkoinen tee: arvokas luonnon antioksidantti, jonka sisältämät polyfenolit suojaavat ihoa ulkoisten ärsykkeiden , kuten UV-säteiden, saasteiden ja sähköpölyn ihosoluja rappauttavilta vaikutuksilta.

Laventelivesi -ja uute: paitsi ihoa rauhoittava ja hoitava, myös antiseptinen tulehduksia ehkäisevä luonnon aarre. Laventelia käytetään hoitamaan erilaisia iho-oireita, kuten tulehduksia, haavoja, aurinkovaurioita sekä mm. prosiasista.

Pohjoinen mustikkaöljyuute: pohjoisen marjoista saatavat tehoaineet sisältävät tutkitusti muun maailman marjoja enemmän ihoa hoitavia ja ravitsevia aineita. Pohjoinen mustikkaöljyuute on yksi vahvimmista luonnon antioksidanteista. Se rauhoittaa herkkää ja ohutta ihoa ja tekee siitä vastustuskykyisemmän.

Punalevät

Palmaria: Sisältää runsaasti kivennäisaineita ja välttämättömiä aminohappoja. Sulfatoidut polysakkaridit rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Ravitseva ja rauhoittava. Vahvistaa dermistä. Ehkäisee stressiä ja stimuloi ihon toimintoja. Anti-aging vaikutus.

Asparagopsis: Runsaasti orgaanista piitä sisältävä levä, jolla on antiseptinen ja tasapainottava vaikutus talineritykseen. Puhdistaa ja tasapainottaa. Kiinteyttävä antioksidantti.

Ruskolevät

Fucus vesiculosus: Runsaasti hivenaineita, vitamiineja ja välttämättömiä aminohappoja sisältävä levä. Stimuloi solujen aineenvaihduntaa ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Hajottaa rasvaa ja poistaa ylimääräistä nestettä.

Sphacelaria scoparia: Vahvistaa ja kiinteyttää ihoa sekä aktivoi kollageenisynteesiä.

Sini-vihreät levät:

Odontella: Runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja sisältävä levä, Anti-aging ja tulehdusta lievittävä vaikutus.