Luonnonkosmetiikkaa joulupakettiin! Tässä 5 perustelua miksi?

Luonnonkosmetiikkaa joulupakettiin! Tässä 5 perustelua miksi?

Joulukuu starttaa tällä viikolla ja nyt onkin hyvä hetki pohdiskella lahjahankintoja. Kirjasimme 5 perustelua sille, miksi luonnonkosmetiikkatuote on loistava joululahjavalinta!

Hemmottelu

Jouluna halutaan muistaa läheisiä lahjoilla, jotka tuovat pientä luksusta arkeen ja ennen kaikkea hemmottelevat lahjan saajaa. Luonnonkosmetiikkatuotteissa on ihanat ihoa hoitavat koostumukset ja aidon lempeät tuoksut. The Butikin slogan kuuluu ”Luksusta luonnosta” ja sen tuotevalikoimamme tuotteet todella tarjoavat!

Naturado nestesaippuavalikoimasta löydät 3 erilaista pumppupullossa olevaa nestesaippuaa (15,50€ / kpl), jotka ilahduttavat täyteläisillä koostumuksillaan sekä hurmaavilla aidoilla tuoksuillaan. Jokaisessa kodissa käytetään käsisaippuaa, joten tämä tuote tulee varmasti käyttöön. Vaihtoehtoina Argan – Appelsiini, Laventeli – Oliivi ja uutuutena Provence Verbena.

Edullista luksusta arkeen tuo Naturadon perusvoide, joka kulkee laukussa kätevästi mukana mm. käsivoiteena ja tarvittaessa sitä voi käyttää myös kasvovoiteena. 18,40€.

Todellisia hemmottelutuotteita ovat myös kasvoseerumit! Rosalia HA -seerumi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa sekä aloeveranlehtiuutetta ja tuote soveltuu käytettäväksi myös silmänympärysalueen iholle. 29,90€. Rosalia Absolu Anti – Age seerumi koostuu yhdistelmästä lukuisia hoitavia kasviöljyjä. 31,90€.

Ystävälle luksus kasvonaamio hintaan 11,90€? Naveen kangas kasvonaamiot tarjoavat hemmotteluhetken omassa kylpyhuoneessa. Hydrating Mask kosteuttava naamio soveltuu kaikille ihotyypeille. Se antaa kosteutusta ja elinvoimaa iholle ja aktivoi ihon omia toimintoja.

 

043125pieni

Tarpeellisuus ja käytännöllisyys

Kosmetiikka on kulutustuote, jota meistä jokainen enemmän tai vähemmän käyttää päivittäin. Kun mietit lahjavaihtoehtoa hänelle ”jolla on jo kaikkea”, on kosmetiikkalahja erittäin hyvä vaihtoehto. Suihkutuotteet sekä mm. vartalonhoitotuotteet ovat vaihtoehtoja, jotka on helppo antaa kelle tahansa. Valkoinen Lanka tuotesarjan Lakka-Tyrni käsi -ja jalkavoide setti tuo varmasti iloa hänelle, jonka paketista nämä tuotteet paljastuvat. Tämä kotimainen tuotesarja sisältää myös suihkugeelin ja vartalovoiteen. Nämä tuotteet sopivat täydellisesti myös Suomi 100 juhlavuoden henkeen!

012094pieni

Luonnonmukaisuus

Luonnonkosmetiikkatuotteissa käytetyt raaka-aineet tulevat pääosin luonnosta eikä niissä ole käytetty haitallisia synteettisiä säilöntä – tai lisäaineita. Kuluneen vuoden aikana media on tuonut esille lukuisia tapauksia, joissa synteettisen kosmetiikan sisältämien aineiden on todettu aiheuttavan yliherkkyyksiä, allegioita tai niiden on tutkittu olevan terveydelle haitallisia. Yhä useammat kuluttajat suuntaavatkin huomionsa nyt luonnonkosmetiikkapuolelle. On hyvä muistaa, että toki myös luonnonkosmetiikalle voi olla yliherkkä mutta useimmiten tuotteet soveltuvat hyvin eri tyyppisille ihmisille.

014am

Ekologisuus

Jatkona edelliselle tulee luontevasti ekologisuus aspekti. Monelle meistä on tärkeää kiinnittää huomiota ekologisuuteen ja siksi luonnonkosmetiikka on myös hyvä lahjavaihtoehto. Luonnolliset tai luonnonmukaisesti tuotetut raaka-aineet säästävät luontoa haitallisilta kemikaaleilta. Naturado sarjan suosittu Misellivesi on riittoisa tuote, joka on kätevä pitää mukana vaikkapa matkoilla. 100 ml pulloa voi sen tyhjennyttyä käyttää matkakokoisena tarvikkeena ja täyttää sen isommasta Misellivesipullosta.

Hellävarainen ja hemmotteleva kuorinta ilman mikromuoveja? Naturado Argan – Appelsiini kuoriva suihkugeeli kuorii Argan kasvin siementen avulla vartalon ihon, Rosalia kasvokuorinnassa kuorivana ainesosana toimii riisipuuterijauhe.

062128pieni

Eettisyys

The Butikin valikoimaan on valittu tuotesarjoja, joista tiedämme ettei niitä ole testattu eläimillä missään tuotantoprosessin vaiheessa. Testaajina toimivat vapaaehtoiset ihmiset. Eettistä näkökulmaa tukee myös mm. se, että tuotesarjojen valmistuprosessiin kuuluu ns. läpinäkyvyys, jolla tarkoitetaan yrityksissä työskentelevien henkilöiden työoloja ja hyvinvointia. Useat luonnonkosmetiikka-alan valmistajat tukevat myös mm. vähempiosaisten henkilöiden työllistymistä eri maissa.

08410pieni

Tarjoamme nyt kaikille blogimme lukijoille sekä uutiskirjeen tilaajille etukoodin, jolla voit shoppailla joululahjaostoksia – 15 % tarjoushintaan! Joulun etukoodi on: UKJOULU17 ja se on voimassa 15.12.2017 saakka verkkokaupassamme. Etukoodia voi käyttää 1 kerran / asiakas normaalihintaisiin tuotteisiin.

Kauniita joulukuun ensimmäisiä päiviä toivottaa,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *