Lyhyet lomaterveiset Johannalta!

Lyhyet lomaterveiset Johannalta!

Näin loman toisen osan lopussa, kun muu perhe vielä nukkuu, sormet syyhysivät kurkistamaan sähköpostiin ja jakamaan teidän kanssanne lomafiiliksiä ihonhoidosta, joillainhan se loma on vielä edessäpäin!

Olen lomalla luvattoman laiska ihonhoitaja. Vaikka luulisi että silloin on aikaa vaikka pienen homespan järjestämiseen, ovat päivät täyttyneet tekemisistä, illat venyneet pitkäksi puhumattakaan aamu-unista. Silti, hunningolle en ole ihoani päästänyt, vaan pärjännyt koko kesän muutamalla luottotuotteella.

Aurinkosuoja ja rusketus

Säät ovat antaneet meidän nauttia auringosta nyt viime päivät, joten auringolta on ollut tärkeä suojautua. Itselläni on vitivalkoinen iho, joka ei rusketu lähes ollenkaan, joten suojakerroin on aina vähintään 30. Olen kesän ajan pyrkinyt säännöllisesti käyttämään Vita Liberatan tuotteita, jotta ihollani olisi edes vähän kesän hehkua ja ne ovatkin toimineet erinomaisesti. Sitä paitsi, niillä ruskettuminen ei sisällä palamisvaaraa niinkuin auringossa itsensä grillaaminen, joten on se hyvän lopputuloksen lisäksi myös ihoystävällisempää.

musthaveblogi4

Kosteutus ja hoito

Jos mitään erityismenoja ei ole sattunut, on ihoni viettänyt meikkivapaata lomani ajan. Tällöin ihon aamu- ja iltapuhdistuksessa on korvaamattomana tuotteena toiminut Misellivesi, joka on monen muunkin luottotuote. Niin helppoa, raikastavaa, puhdistavaa ja kosteuttavaa. Olen muutenkin aikamoinen kasvovesillä läträäjä, ne antavat niin raikkaan olon, joten monesti painelen vielä Miselliveden jälkeen Mia Höytö Säihkeen kasvoille. Näiden lisäksi kosteutustuotteena on toiminut Rosalia HA-seerumi, joka imeytyy salamannopeasti tehden ihosta todella pehmeän. Kevyesti taputeltuna sen voi käyttää myös silmänympärysiholle, jolloin se korvaa silmänympärysvoiteen. Pidän näistä kasvovesi- ja seerumituotteista siksi, että varsinkin helteellä ne ovat kevyitä mutta tehokkaita tuotteita, tekevät tehtävänsä mutta katoavat saman tien ihon sisään.

Sheavoita jaloille

Tästä olen puhunut täällä blogissa ennenkin, mutta en voi tarpeeksi ylistää tuotetta. Kesällä sukat eivät kuulu varustukseeni kovinkaan usein, vaan kuljen pääosin sandaaleissa. Tuntuu että kantapäät kuivuvat ennätysnopeasti! Onneksi sheavoi pelastaa tilanteen ja kesäisiä katuja voi tallata pehmein jaloin.

022pieni

Risiiniöljyä pieniin nirhaumiin ja itikanpistoihin

Poikani täytti viime kuussa kahdeksan vuotta ja tuon ikäiselle sattuu ja tapahtuu. Pieniin ihoärsytyksiin ja hyönteisenpuremiin olen laittanut risiiniöljyä, kutina ja ärsytys loppuvat yllättävän nopeasti (itse olen myös testannut tämän itikanpistoihin, toimii!).

Kohta alkaa olla loma lopuillaan ja töihin tartutaan innokkaasti! Suomen kesä on kaunis, toivottavasti se jatkuu vielä hetkisen.

Terveisin Johanna

blogi1Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *