Maailman eläinten päivä – Kyllä eläinkokeettomalle kosmetiikalle

Maailman eläinten päivä – Kyllä eläinkokeettomalle kosmetiikalle

Tänään 4.10 vietetään Kansainvälistä maailman eläinten päivää ja koko tuleva viikko kulkee nimellä Eläinten viikko. Eläinten viikon vietolla on pitkähkö historia. Ensimmäistä kertaa sitä vietettiin jo vuonna 1959 ja se sai alkunsa kansainvälisestä kongressista, jossa käsiteltiin eläinten hyvinvointia.

205pieni258pieni

Tänä vuonna eläintenviikon teema on koira ja sehän sopii The Butikin väelle hienosti! Kuten olette jo ehkä huomanneet, koirat ja eläimet ylipäänsä ovat todella lähellä henkilökuntamme sydäntä. Siirtyminen luonnonkosmetiikan käyttäjiksi johtui aikoinaan monista eri syistä, joista yksi oli mm. se, ettei sertifioiduissa luonnonkosmetiikkatuotteissa sallita eläinkokeita.

ecocert cruelty free

Olet varmasti törmännyt perus luonnonkosmetiikkasertifiointimerkintöjen (Ecocert, Cosmebio, BDIH jne.) lisäksi joissakin tuotteissa olevaan pupu merkkiin. Pupumerkillä varustetut tuotebrändit kuuluvat Eläinkokeettoman kosmetiikan listalle ja saavat näin käyttää logoa tuotteissaan. Eläinkokeettoman kosmetiikan listalle pääsevät ne yritykset, jotka ovat sitoutuneet eläinkokeettoman kosmetiikan standardiin. Standardiin sitoutuneiden yritysten koko tuotantoprosessi valvotaan ulkopuolisen auditointiyrityksen taholta niin, että eläinkokeettomuus varmistuu sekä ainesosien että lopputuotteiden osalta (lähde Animalia). The Butikin tuotemerkeistä Zaolla ja HURRAW huulivoiteilla on myös Pupumerkki.

114pieni

The Butikin riveistä löytyy kaksi sekarotuista rescue koiraa ja yksi Lagotto Romagnolo rotuinen koira. Rescue koirat ovat alunperin kotoisin Kreetalta. Vierailimme Haniassa sijaitsevassa löytöeläintarhassa viime keväänä. Väkeä siellä oli valitettavasti liian paljon mutta saimme erittäin ystävällisen vastaanoton ja eläimet näyttivät olosuhteisiin nähden hyvinvoivilta ja iloisilta.

192pieni259pieni

 

277pieni

Toivotamme teille hyvää Eläinten päivää ja kiitämme kaikkia asiakkaitamme siitä, että olette valinneet kosmetiikkatuotteiksenne luonnonkosmetiikkaa.

Tuleva viikko on täynnä tärkeitä asioita, jotka koskettavat meitä kaikkia! Silloin vietetään myös Vanhusten viikkoa ja Pinkkiä viikkoa, joka huipentuu Roosa Nauha päivään perjantaina 9.10. Pysy siis kuulolla.

Terkuin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *