Mahtavaa Mia!

Mahtavaa Mia!

kuva 2.1

Syksy on tuonut uutta Butikin Mia Höytö-osastolle monella tapaa. Kokonaan uusi tuote, vanhoista tutuista syötävän suloiset minikoot ja raaka-ainelistan päivitystä uuteen suuntaan.

Pumpuli on uutuus, joka tarjoaa hyvää hoitoa ja kosteutusta käsille ja kynsinauhoille. Voide imeytyy hetkessä jättäen kädet nimensä mukaisesti pumpulimaisen pehmeiksi. Kun raaka-aineita tarkastelee, on Pumpulissa monia ihoa helliviä öljyjä, mm. arganöljyä, tyrninsiemenöljyä ja manteliöljyä. Öljyjen vaikutus iholle on juuri se mitä käsien iho varsinkin alkavana kylmänä kautena tarvitsee; ne kosteuttavat tehokkaasti kuivaa ihoa ja suojaavat ihoa esimerkiksi kylmältä ja kuivalta ilmalta. Ainesosissa on myös ihoa uudistavia vaikutuksia, joten ne silottavat, uudistavat ja auttavat käsiä säilyttämään kauneutensa.

kuva 1.1

Mia laittoi yhdet suosikkituotteet minikokoon, nyt kasvovoiteet Ihana ja Unelma on saatavilla myös 15ml kokoisina. Minikoossa oleva voide on näppärä ottaa mukaan mihin vain, antaa ystävälle pieneksi lahjaksi tai itselle kokeilutuotteeksi ennen isomman koon hankkimista. Lokakuun ajan saat valitsemasi minituotteen veloituksetta, kun tilaat normaalikokoisen Mian kasvotuotteen!

Sekä Ihana että Unelma ja näiden lisäksi vartalovoide Silkki ovat saaneet uutta raaka-aineisiinsa. Tuoksua näissä tuotteissa on uudistettu entistäkin raikkaammaksi lisäämällä runsaammin appelsiinia ja sitrusta. Ripaus rosmariiniuutetta rauhoittaa ihoa ja tekee tuotteen entistäkin toimivammaksi myös herkkäihoisille.

Mia Höytö-tuotteet ovat uskomaton taidonnäyte suomalaisnaiselta ja monilta osin Suomen luonnolta. Näistä ei voi kuin olla ylpeä. Mahtavaa Mia! http://thebutik.fi/shop/mia-hoyto-luonnonmukainen-ihonhoitosarja

Pumpulinpehmeää viikon alkua toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *