Mia Höytö ihonhoitoviikko: Kaunis & Säihke – hellävaraista puhdistusta

Mia Höytö ihonhoitoviikko: Kaunis & Säihke – hellävaraista puhdistusta

Starttaamme Mia Höytö ihonhoitoviikon sarjan puhdistustuotteiden esittelyllä. Ihon perustellinen puhdistus oikeanlaisilla tuotteilla vaikuttaa merkittävästi ihon kuntoon ja siihen kuinka hoitavat tuotteet pääsevät vaikuttamaan iholla.

KAUNIS, nyt 26,50€ (33,10€)

miahoyto_kaunis_150ml m

Tämä geelimäinen puhdistusaine on yksi verkkokauppamme myydyimmistä Mia Höytö -sarjan tuotteista. Se sisältää ruiskukkaisvettä, jonka tanniinit vilkastuttavat solujen aineenvaihduntaa. Tuote myös rauhoittaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia antaen raikkaa tunteen puhdistuksen jälkeen. Aloevera-uute kosteuttaa ja hoivaa ihoa puhdistuksen aikana. Aloevera sisältää kasvientsyymejä, jotka pehmentävät ihoa poistamalla kuollutta solukkoa ihon pinnalta. Se myös supistaa ihohuokosia, kiinteyttää ihoa sekä stimuloi solujen uusiutumista. Kaunis puhdistusgeeli muodostaa pehmeän vaahdon, joka puhdistaa iholta meikin, myös silmämeikin, sekä epäpuhtaudet. Sokerista saatava sokeritensidi puhdistaa ihon hellävaroen. Sokeritensidi on hellävarainen, mutta tehokas puhdistaja, jolloin se ei kuivata ihoa.

Vinkki! Sekoita Kaunis puhdistusgeeliä ja sokeria, näin voit käyttää tuotetta myös kasvokuorintana.

Lukaise Anna&Ellit blogin postaus Mia Höytö sarjan tuotteita koskien täältä. Postaus on tehty tuotesarjan lanseerausvaiheessa ja siinä on mukana testiryhmän arvioinnit mm. Kaunis putsarista.

 

SÄIHKE nyt 18,65€ (23,30€)

Säihke

Säihke on ihoa harmonisoiva hoitovesi kasvoille. Säihkeen suloinen koostumus kosteuttaa, pehmentää ja valmistaa ihon vastaanottamaan sitä seuraavat hoitotuotteet. Hoitoveden ihastuttava yhdistelmä koivunmahlaa, kasviuutteita sekä hyaluronihappoa hemmottelee kasvoja. Säihkeestä on muodostunut monien ehdoton suosikkituote, joka ihastuttaa myös miedolla tuoksullaan.

– Harmonisoi ihon puhdistuksen jälkeen ja pohjustaa sen muille hoitotuotteille
– Kosteuttaa ja pehmentää palauttamalla kosteustasapainon iholle
– Rauhoittaa sekä elvyttää kasvojen ihon
– Puhdistaa ihoa vilkastuttamalla aineenvaihduntaa sekä supistaa huokosia

Koivunmahlaa ja ruusunterälehtiuutetta saadaan vain kerran vuodessa. Koko vuoden ajan ne ovat keränneet itseensä kaiken hyvän luonnosta. Ruusun herkät vaaleanpunaiset terälehdet poimitaan käsin touko–kesäkuussa. Poimiminen aloitetaan heti auringon ensi säteiden noustua, jotta kallisarvoiset öljyt säilyvät terälehdissä eivätkä haihdu auringon mukana ilmaan. Ruusun terälehdistä uutettu kukkaisvesi on tunnettu kauneudenhoidossa vuosisatojen ajan. Ruusunterälehtiuute supistaa ihohuokosia, tasapainottaa sekä rauhoittaa herkistynyttä ihoa.
Koivunmahlauute on koivusta saatava kauneuseliksiiri, joka herättää koivun lehdet talviunilta. Mahla sisältää runsaasti mineraaleja ja palauttaa ihon ihanteellisen kosteustasapainon. Hyaluronihappo on ihon tehokosteuttaja. Se muodostaa iholle silkkisen hunnun, joka sitoo kosteuden iholle. Samalla hyaluronihappo kiinteyttää ihoa.

Betaglucan saadaan kaurasta. Sillä on ihoa tehokkaasti silottava vaikutus. Lisäksi se kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa. Ihastuttava tyrninmarjauute suojelee soluja ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten ilmansaasteilta. Näin se hidastaa ihon vanhenemisprosessia. Uute sisältää korkean C-vitamiinipitoisuuden, jolloin se on erittäin tehokas antioksidantti.
Appelsiininkukkien valkoiset terälehdet kerätään huhti–toukokuussa. Niistä uutettu kukkaisuute sisältää muun muassa flavonoideja, jotka pehmentävät sekä kosteuttavat ihoa. Sinisistä ruiskukan terälehdistä saatava uute sisältää runsaasti tanniineja, jotka pienentävät ihohuokosia. Ruiskukkauute puhdistaa ihoa vilkastuttamalla solujen aineenvaihduntaa. Aloe vera on ihonhoidon klassikko. Se muun muassa elvyttää ja kosteuttaa sekä rauhoittaa ärtyneen ihon.

Käytä Säihke -hoitovettä aina kasvojen iholla puhdistuksen jälkeen.

Vinkki! Säihke on ihanteellinen levitettäväksi myös käsin kasvoille, jolloin pieni määrä tuotetta lämmitetään käsissä ja hennon suloinen vaahto painellaan kevyesti kasvojen iholle. Seka -tai rasvaiselle iholle tuote voi riittää aamulla käytettynä hoitamaan näin kasvovoiteen virkaa.

Lue Viiskulma blogin Ullan arvio Säihke kasvovedestä täältä.

Vietämme Mia Höytö ihonhoitoviikkoa 31.8-6.9.2015. Viikon aikana esittelemme blogissa sarjan tuotteita ja annamme vinkkejä niiden käyttöön. Lisäksi voit hankkia omat Mia Höytö tuotteesi verkkokaupastamme nyt – 20 % tarjoushinnoin.

Ihanaa syyskuun ensimmäistä viikkoa toivottelee,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *