Mia Höytö ihonhoitoviikko: Lumouksellinen kasvoseerumi

Mia Höytö ihonhoitoviikko: Lumouksellinen kasvoseerumi

Mielikuva seerumeista on usein öljymäinen ja siksi Mia Höydön Lumous seerumi yllättääkin kevyen geelimäisellä koostumuksellaan. Vaikka koostumus on kevyt, on tuote tarkoituksensa mukaisesti, tehokkaasti hoitava ja kosteuttava.

”Todellinen luksusseerumi, muutama pumppaus puhdistetuille kasvoille riittää antamaan kuulaan ja pehmeän ihon. Tykkään! ” – Kia-

”Ihanan pehmeyttävä ja tehoaa hyvin, suosittelen lämpimästi :)” -Kati Ruotsalainen-

Näin The Butikin asiakkaat ovat mm. arvostelleet Lumous seerumia.

Kuten kuvista huomaatte, Lumous seerumin pakkaus on uudistunut! Oikean puoleinen uusi pullo on valkoista lasia ja siinä on kätevä annostelija.

LUMOUS, nyt 42,90€ (53,60€)

LumousYUIDytH1rGz4SE9i5-6t9k-lq29WeXlyCKkzCJ6SAk8

Seerumissa yhdistyvät skandinaavisen luonnon aarteina tunnetut koivunmahlauute, tyrniuute sekä kaurasta saatava tehokas betaglucan. Lisäksi ihoa hemmottelee kauneusöljynä tunnettu arganöljy. Lumouksen korkea hyaluronihappopitoisuus vastaa vaativimmankin ihon tarpeisiin kiinteyttämällä ja lukitsemalla kosteuden iholle.

– Napakoittaa kasvojen ihoa välittömästi
– Kiinteyttää ja silottaa
– Kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti lukitsemalla kosteuden iholle
– Suojelee kasvoja vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta
– Uudistaa ihoa stimuloimalla soluprosesseja
– Hoitaa ihoa suloisesti pehmentämällä ja rauhoittamalla sitä

Lumous -seerumi hoitaa ihoa syvältä ja suojelee sitä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Lumouksen sisältämät ainesosat kosteuttavat, silottavat ja hemmottelevat ihoa. Seerumin sieluna toimivat tehokas kombinaatio kasviuutteita sekä pienimolekyylinen hyaluronihappo.

Koivunmahla tunnetaan elämän eliksiirinä. Koivunmahla tuo elämän koivuun ja toimii todellisena hemmottelijana myös iholla. Koivunmahlauute stimuloi solujen muodostumista ja näin suojaa sekä uudistaa ihoa. Se lisää ihon proteiinituotantoa, joka säilyttää luonnollista kosteutta iholla.
Täydellistä kosteutusta ja kiinteytystä iholle antaa hyvin imeytyvä pienimolekyylinen hyaluronihappo. Hyaluronihappo stimuloi soluprosesseja, jotka auttavat ihoa uudistumaan. Se sitoo kosteutta iholle ja täyttää kollageenissa olevia aukkoja tukien solujen ulkokerroksia. Näin se silottaa ihon pinnan, jolloin näkyvät uurteet vähenevät.

Betaglucan tasoittaa juonteita, rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta. Erityisen antioksidanttipitoinen tyrniuute suojelee ja suojaa soluja sekä niiden DNA:ta. Tyrni sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka stimuloi kollageenin muodostumista. Arganöljy on todellinen kauneusöljy. Se sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja ja erittäin korkean pitoisuuden E-vitamiinia, joka suojaa soluja hapettumiselta ja näin estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Arganöljy kosteuttaa ihoa ja silottaa siinä jo olevia ryppyjä. Kastanjankukkauute sisältää flavonoideja, jotka suojaavat soluja hapettumiselta. Lisäksi kastanjankukkauute vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa, jolloin haitalliset aineet poistuvat ja rakenneaineiden pääsy kudoksiin paranee. Lisäksi Lumouksen sisältämä viikunauute pehmentää sekä kosteuttaa ja appelsiininkukkauute rauhoittaa ihoa.

Levitä muutama pumppaus Lumous-seerumia puhtaalle iholle hoitoveden jälkeen ja tarpeen mukaan jatka ihonhoitoa voiteella.

Vinkkejä Mia Höydöltä Lumous seerumin käyttöön!

Lumouksen koostumus pehmittää tehokkaasti kuivempaakin ihoa. Se on todellinen pelastus atoopikoille ja kuivaihoisille. Levitä ensin seerumi ja lukitse kosteus iholle voiteella.

Sekoita muutama pumppaus Lumous seerumia Unelma -kasvovoiteeseen ja saat aikaiseksi korjaavan ja kosteuttavan naamion. Naamio rauhoittaa, palauttaa kosteustasapainon ja kirkastaa ihoa. Anna naamion vaikuttaa kuoritulla (vinkki Mia Höytö kasvokuorintaan löytyy täältä!) iholla n. 15-30 min. ajan ja taputtele loput naamiosta ihoon kasvopaperiin.

Meikissä, jonka täytyy kestää enemmän kuin hyvin, kokeile Lumousta meikin alla sellaisenaan (erityisesti sekaiholle erinomainen). Kuivaihoisemmille Ihana kasvovoide yhdessä seerumin kanssa antaa napakan mattapohjan meikkiä
varten. Yhdistelmä myös selvästi rauhoittaa punertavaa ihoa, joten se on todellinen time-saver! Kokeile Lumousta huultenympärysiholle ennen rajausta ja huulimeikkiä. Anna kiinnittyä levityksen jälkeen kymmenisen sekuntia ja eikun huulipunat heilumaan!

Viime kesänä Lumous seerumi oli yksi City -lehden kesän löydöistä ja Noora and Noora -blogissa se valittiin viikon parhaaksi kosmetiikkatuotteeksi.

Melkoisen hyvä tuote siis!

Kauneusterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *