Mia Höytö ihonhoitoviikko: Silkki & Pumpuli vartalon ihon hemmottelijat

Mia Höytö ihonhoitoviikko: Silkki & Pumpuli vartalon ihon hemmottelijat

Silkki body cream on todellinen luksustuote. Sen koostumus on kermamaisen täyteläinen ja tuoksu miedon hurmaava. Pumpuli käsivoide puolestaan on ehdottomasti yksi parhaista käsivoiteista, jota olen käyttänyt! Se imeytyy nopeasti ihoon mutta hoitaa tehtävänsä huolella.

SILKKI, nyt 23,90€ (29,90€)

miahoyto_silkki_150mlm

Silkki vartalovoide on täyteläinen ihon kosteuttaja. Se sisältää ylellisiä raaka-aineita, jotka hellivät ihoa pitkäkestoisesti. Silkki imeytyy hetkessä jättäen pehmeän silkkisen tunteen iholle. Se sisältää ihoa pitkään kosteuttavia ainesosia kuten sheavoita.

Orgaaninen sheavoi kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti. Sheavoi sisältää runsaasti A-vitamiinia, joka säilyttää ihon kosteustasapainon. Lisäksi se rauhoittaa auringon herkistämää ihoa tehokkaasti. Sheavoi kiinteyttää ihoa ja korjaa sen pieniä vaurioita.
Orgaaninen auringonkukansiemenöljy sisältää E-vitamiinia. Se kosteuttaa, hoitaa ja parantaa ihoa.

Orgaaninen manteliöljy pehmentää ja hoitaa ihoa. Se myös rauhoittaa ihoa yhdessä orgaanisen kaurauutteen kanssa. Orgaaninen oliiviöljy pehmentää ja hoitaa ihoa suloisesti.

Viimeisen silauksen Silkki Body Cream saa tyrninsiemenöljystä. Tyrninsiemenöljy on ihonhoitoöljyjen huippua. Se sisältää C ja E -vitamiineja. Lisäksi tyrninsiemenöljystä löytyy muun muassa flavonoideja, linolihappoa ja karotenoideja. Tyrninsiemenöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Vinkki! Silkki on loistava tuote odottavalle äidille masuvoiteeksi. Se pitää ihon elastisena, jolloin raskausarpia ei synny. Silkki soveltuu myös vauvoille ja lapsille. Täydellinen tuote herkän ihon hoitoon.

Silkki vartalovoide toimii myös aftersun tuotteena. Sen sisältämä tyrninsiemenöljy parantaa ihoa ja sheavoi yhdessä kaurauutteen ja aloe veran kanssa rauhoittavat ihoa ja palauttavat sen luonnollisen pehmeyden ja elastisuuden.

PUMPULI, nyt 14,40€ (18€)

Pumpuli

Pumpuli käsivoide hemmottelee ihoa sekä kynsinauhoja. Sen valloittava koostumus imeytyy hetkessä jättäen kädet uskomattoman pehmeiksi. Ylelliset antioksidanttirikkaat öljyt suojelevat ihoa ja kosteuttavat sitä tehokkaasti.

– Silottaa ja pehmentää kädet ja kynsinauhat
– Kosteuttaa ja suojaa käsien ihoa
– Imeytyy hetkessä jättäen kädet kauniin hoidetuiksi

Pumpulin sydän on orgaanisissa öljyissä, jotka hellivät ihoa. Se sisältää muun muassa tyrninsiemenöljyä, arganöljyä ja manteliöljyä. Ne stimuloivat ihon uusiutumista, jolloin iho säilyttää luontaisen kauneutensa. Tehoaineet vähentävät näkyviä ikääntymisen merkkejä silottamalla käsien ihoa. Orgaaniset öljyt ovat erityisen tehokkaita, koska niiden sisältämää hyvää ei ole tuhottu kasvinsuojelumyrkyillä. Tämän vuoksi niiden ihoa vahvistavat ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Näin ne tuovat pitkäkestoista suojaa käsien herkälle iholle.

Lisäksi Pumpuliin on valittu puhtaat orgaaniset kasviuutteet kaurasta, appelsiininkukista ja rosmariinin lehdistä. Nämä ihastuttavat uutteet rauhoittavat ja hoitavat ihoa.

Vinkki! Pumpuli käsivoide on ihanteellinen myös jalkojen ihon hoitoon. Voitele jalat pumpulilla ja laita puuvillasukat hetkeksi jalkaan, jolloin hoidosta tulee entistä pehmittävämpi.

Näin olemme esitelleet kaikki Mia Höytö -tuotesarjan tuotteet. Ihonhoitoviikko jatkuu vielä sunnuntaihin saakka ja saat kaikki Mia Höytö tuotteet – 20 % tarjoushinnoilla.

Terveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *