Mia Höytö ihonhoitoviikko: Valoisa silmänympärysvoide

Mia Höytö ihonhoitoviikko: Valoisa silmänympärysvoide

Valo on nimensä mukaisesti kasvoja valaiseva tuote! Olimme muutama viikko sitten asiakastilaisuudessa, jossa eräs upea rouva oli soittanut asiakaspalveluumme ja pyytänyt apua kuivan silmänympärysalueen ihon hoitoon, joka oli myös hyvin tumman puhuva. Johanna suositteli hänelle Mia Höydön Valo silmänympärysvoidetta ja siitä oli hänelle todella apua. Nyt muutaman kuukauden säännöllisen käytön jälkeen silmänympärysiho ei ollut enää lainkaan kuiva ja myös sen sävy oli muuttunut vaaleammaksi. Tästä johtuen Valosta tulikin kyseisen tilaisuuden myydyin tuote!

VALO, 38,10€

miahoyto_valo_15mlm

Valo silmänympärysvoide soveltuu käytettäväksi aamuin illoin. Se on parhaimmillaan meikin alla, jättäen iholle pehmeän kosteutetun pinnan. Valo ei sisällä hajusteita, jotta se olisi mahdollisimman hellävarainen herkälle silmänympärysiholle. Orgaaninen mustaseljakukkauute häivyttää tummia silmänalusia ja laskee turvotusta.

Orgaaninen ruiskukkavesi sisältää tanniineja, jotka vilkastuttavat ihon aineenvaihduntaa. Ruiskukkavesi puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Valo sisältää myös orgaanista kaurauutetta joka rauhoittaa ihoa.Tehokasta kosteutta iholle tuovat luomulaatuiset sheavoi ja aloevera. Aloevera myös kiinteyttää ja rauhoittaa ihoa. Ihoa pehmentävät, kosteuttavat sekä hoitavat orgaaniset oliivi ja manteliöljy. Manteliöljy myös silottaa ihon pintaa.

Suojaa ikääntymistä vastaan antaa orgaaninen tyrninsiemenöljy. Se toimii tehokkaana antioksidanttina ehkäisten solujen hapettumista. Tyrninsiemenöljy myös hoitaa sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Vinkki! Tiedätkö kuinka silmänympärysvoidetta tulisi levittää? Silmänympärysalueen iho on ohut ja herkkä, jonka vuoksi vähäinen määrä tuotetta riittää. Nimettömällä sormella levitys on suositeltavaa, koska kyseisessä sormessa on vähemmän ”voimaa” kuin esimerkiksi etusormessa. Näin tuotteen painelu on hellävaraista. Silmänympärysvoidetta voi ja kannattaa levittää myös huulten ympärille sekä riittävän laajalle alueelle eli kulmaluille sekä ohimoille.

Flouncen toimituksessa on myös testailtu Mia Höydön tuotteita. Lukaise mitä mieltä he olivat Valosta!

Valoisaa syyskuun alkua toivottelee,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *