Mia Höydön vinkit tuotteiden monipuoliseen käyttöön

Mia Höydön vinkit tuotteiden monipuoliseen käyttöön

Tapasimme ihanan Mian kanssa pari viikkoa sitten lounastreffien merkeissä ja kävimme läpi tulevaa syyskautta. Paljon uutta ja todella mielenkiintoista on kehitteillä mutta palataan niihin tuonnempana.

IMG_7361

Samalla sain Mialta muutamia uusia vinkkejä sarjan tuotteiden monikäyttöisyydestä:

1. Ihana ja Unelma toimivat loistavasti myös sekoiteltuna meikkivoiteeseen, jolloin saat hoitavan ja samalla ihoa tasoittavan tuotteen. Zao Make-Up sarjasta löytyy nestemäiset Silk Foundation meikkivoiteet, jotka ovat hoitavia ja kosteuttavia mutta niihin voi myös sekoittaa hyvin edellä mainittuja kasvovoiteita.

2. Unelma: Kuivalle iholle, joka kaipaa peitepuikon apua (monet peite-aineet ovat hitusen kuivempia, jotta pigmentti tarttuu paremmin ongelmaa alueisiin), Unelma voidetta on ihana laittaa tipan verran pehmittämään ihoa ennen tehokkaampaa peittoa. Näin peitetty alue ei jää kuivan näköiseksi.

3. Säihke: Beautyblender meikkisieni ja Säihke-hoitovesi tuovat meikkipohjaan raikasta hohde-effektiä! Kostuta sieni vedellä ja lisää siihen muutama tippa Säihkettä. Meikatessa kosteuttavat aineet tekevät ihmeitä iholle.

Lisää vinkkejä löydät aikaisemmista Mia Höytö ihonhoitoviikko -postauksistamme.

Nyt vaan sitten testailemaan Mian vinkkejä!

//Katja

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *