Miksi Miselli on loistava matkoilla – ja muutenkin?

Miksi Miselli on loistava matkoilla – ja muutenkin?

Pitkään Naturado sarjan myydyimpänä tuotteena pysytellyt Misellivesi on jo monelle tuttu mutta saamme usein myös paljon kysymyksiä Miselliveden erinomaisuuteen ja käyttöön liittyen.

Päätin siksi kirjoittaa asiasta postauksen nyt koska olen matkoilla ja löytänyt tuotteesta jälleen uusia ulottuvuuksia!

Meikin puhdistus hankalissa paikoissa: matkustaessa voi olla usein tilanteita, joissa kasvojen ja varsinkin meikin perusteellinen puhdistaminen on ajoittain haasteellista. Kuten esimerkiksi veneessä. Misellivesi puhdistaa todella hyvin ja helposti meikin, myös silmä ja huulimeikin (lue täältä lisää Miselliveden toimintaperusteista!). Perusteelliseen puhdistukseen riittää pari vanulappua, joita kannattaa hiukan kostuttaa ensin vedella, jotta vanulappu ei ime itseensä tuotetta tarpeettoman paljon.  Pieni matkakokoinen pullo (100 ml) on myös kätevä pitää matkoilla mukana.

”Lomamatkan pelastaja 😍 tällä pärjään mainiosti matkalla ilman muita puhdistustuotteita! On se vaan hyvä!!” , näin totesi kanta-asiakkaamme Anu 9.9.17.

Ihon freesaus: lämpimissä olosuhteissa kuten vaikkapa etelän lomilla iho rasvoittuu ja kerää itseensä likaa. Hikoilu, aurinkorasva, suolavesi ym. saavat ihon tuntumaan likaiselta ja siksi päivän aikana pieni freesaus tekee terää! Misellivesi puhdistaa ihon ja virkistää oloa.

Treenikaveri: pikku Miselli on aina mukana treenikassissani ja siellä se ajaa samaa virkaa mistä kahdessä edellisessä kohdassa olikin jo puhetta: ennen hikistä jumppatuntia sillä putsaa kätevästi meikit ja treenin jälkeen voi pyyhkäistä pahimmat hiet pois.

Kodin vakiovaruste: päivittäinen meikin -ja ihonpuhdistusmenetelmäni on seuraavanlainen: puhdistus Rosalia puhdistusmaidolla tai Valkoinen Lanka puhdistusgeelillä, jonka jälkeen puhdistuksen viimeistely Misellivedellä. Kylpyhuoneessa isompi versio Misellivedestä, joka on pumppupullo, on kätevä päivittäisessä käytössä. Aamuni aloitan kylmällä vedellä, jonka jälkeen puhdistan kasvoni Misellillä. Iho kerää myös yön aikana likaa mm. tyynystä, jonka vuoksi puhdistus on tärkeää. Mikäli olet kuivaihoinen, voi pelkkä vesipesu kuivattaa ihoa entisestään.


Yläkuvassa tulos kun kasvot ensin puhdistettu puhdistusgeelillä ja sen jälkeen viimeistelty Misellivedellä.

Ihon kosteutus: Misellivesi sisältää mm. hyaluronihappoa, joka sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Muita hoitavia ainesosia ovat ruusu – ja ruiskukkavesi. Kun iholla on kasvovettä tai kosteuttavaa Misellivettä, imeytyvät kasvovoiteet tai seerumit paremmin iholle.

Vinkit!

Jos omistat sekä pumppupullon että pikku pullon Misellivettä, voit käyttää pientä pulloa esim. matkustellessa ja täyttää siihen Misellivettä isommasta pumppupullosta. Älä siis heitä pientä pulloa roskiin, sillä saat siitä irti myös pullon sisäkannen, jolloin täyttö on helppoa.

Miehille vinkiksi: Miselliveden painelu kasvoille parran ajon jälkeen rauhoittaa ihoa. Suosittelemme miehille myös päivittäistä puhdistusta Misellivedellä.

100 ml 9,90€
500 ml 29,90€

Ihanan raikasta syyskuun alkua ja kaunista viikonloppua!

//Katja, The Butik  1. Lähetätkö näitä tuotteitä myös muihin maihin?

    • asiakaspalvelu Says: lokakuu 9, 2017 at 11:03 am

      Hei! Ja pahoitteluni myöhästyneestä vastausesta. Pääsääntöisesti toimitamme tuotteitamme tällä hetkellä kotimaahan mutta voit lähettää meille sähköpostia aiheeseen liittyen asiakaspalvelu (@) thebutik.fi niin keskustellaan lisää! – Katja, The Butik –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *