Must Have! Naturado & Rosalia

Must Have! Naturado & Rosalia

Naturadon maahantuojan alea vietetään viimeistä päivää, nyt on vielä ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia suurta hehkutusta saaneet, laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet erittäin edulliseen hintaan!

Listasimme tähän viisi Must have-tuotetta, jotka mielestämme pitäisi löytyä jokaisen kosmetiikkavalikoimasta. Myös monet muut ovat olleet samaa mieltä, sillä tuotteet kuuluvat ehdottomasti myydyimpien tuotteidemme joukkoon!

musthaveblogi2

Naturado Misellivesi

Tämä vasta alle vuoden valikoimaamme kuuluva pieni ihmetuote on päätynyt monien kosmetiikankäyttäjien päivittäiseen käyttöön, ja sitä on hankittu aina edellisen purkin loppuessa uusi. Misellivesi puhdistaa ihon tehokkaasti meikistä ja epäpuhtauksista, sillä voi puhdistaa kasvot kokonaan tai käyttää kasvoveden tavoin. Puhdistavan vaikutuksen lisäksi tuotteessa olevat kukkaisvedet kosteuttavat ja kasviperäinen hyalyronihappo kosteuttaa sekä ylläpitää ihon elastisuutta sekä kiinteyttää. Monet ovat kehuneet miselliveden hoitavuutta, varsinkin kesäaikaan perus hyvän kosteustasapainon ihollaan omaavat pystyivät jättämään päivävoiteen kokonaan pois pyyhittyään misellivedellä kasvot. Oikea tehopakkaus!

Mitä bloggarit pitävät misellivedestä?

www.lilasyren.fi/2015/11/bye-bye-mustapaat

minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/12/luonnonkosmetiikalta-ihastuttava

 

musthaveblogi4

Rosalia HA-seerumi

Hyaluronihappoa ja aloeveraa sisältävä geelimäinen seerumi hoitaa nuoremman sekä iäkkäämmän käyttäjän ihoa. Sen tehokosteuttavat ja kiinteyttävät ainesosat antavat iholle heti hyvinvoivan olon. Tuote imeytyy nopeasti, ja sopii käytettäväksi yksistään tai voiteen kanssa, sekä aamuin ja illoin. Samalla tuotteella hoidat kasvojen sekä herkän silmänympärysalueen ihoa. Tämä mahtava seerumi on hinta-laatusuhteeltaan todella asiakasystävällinen, laatua ja luksusta ihonhoitoon pienellä hinnalla!

Nordic Style and Beauty: Aloeveran lehtiuute + hyaluronihappo

Naturado Karitevoi ja Karite perusvoide

Karitevoiperheemme tuotteet ovat ehdottomasti yksiä myydyimpiä tuotteitamme, kärkipäässä 100% karitevoi sekä uusin tulokas, karite perusvoide. Molemmat ovat saavuttaneet suosiota eniten kuivaihoisien suosiossa hoitavuutensa vuoksi, mutta niiden monikäyttöisyyden vuoksi jotain käyttöä löytyy käyttäjälle kuin käyttäjälle ihotyypistä riippumatta. Esim. jos omaat rasvaisemman ihon, sopii 100% karitevoi jalkavoiteeksi ja karite perusvoide käsivoiteeksi tai koko vartalolle! Erityisesti atoopikkolapset ovat huomanneet tuotteissa yhden merkittävän erityispiirteen, sen lisäksi että ne hoitavat ihoa tehokkaasti, ne eivät kirvele iholla vaikka iho olisi mennyt rikki. Nämä monitoimituotteet koko perheen käyttöön!

Mitä bloggarit pitävät karitevoituotteista?

minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/12/luonnonkosmetiikalta-ihastuttava.html

www.5kulma.com/2015/06/14/hyvinvoinnissa-on-tyylia/

www.luonnonkaunisblogi.com/2016/01/koko-perheen-suosikit-talvi-iholle.html

Löytö luonnonkosmetiikasta: loistava perusvoide

 

musthaveblogi5

Naturado Porkkanaöljy

Uusin Naturadon tuote on ehdottomasti alkavan kevään ja kesän Must have!-tuote. Porkkanaöljyhän koostuu kahdesta osasta, auringonkukansiemenöljystä ja porkkanauutteesta. Yhdessä nämä ainesosat takaavat iholle paljon vitamiineja ja kosteutusta, sekä karoteeni antaa apunsa parempaan rusketukseen auringon alkaessa helliä ihoa! Porkkanaöljy antaa heti kasvoille heleän ja raikkaan hehkun, ihon väri tulee heti eloisammaksi. Tämän kanssa ehdottomasti kohti kesää!

Nyt viimeistään mahtaville aleostoksille TÄÄLTÄ! -30% hinnat ovat voimassa tänään perjantaina 29.1.2016 klo 23.59 saakka!

Viikonlopputerveisin,

JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *