Naisyrittäjien saunailta – tuotetestausta ja rentoutumista mökkimaisemissa

Naisyrittäjien saunailta – tuotetestausta ja rentoutumista mökkimaisemissa

Viime sunnuntaina päätimme ystäväni kanssa ottaa pikku irtautumisen arjesta, pakkasimme mökkikamat ja suuntasimme yhdeksi yöksi landelle. Totesimme jo heti alkumetreillä, että parasta akkujen latausta on yksinkertaisesti hiljaisuus ja luonnon läheisyys. Kun siihen lisätään vielä take-awayna mukaan napattu herkullinen ruoka, pullo kesäistä Roseta ja ihanan iloiset koiraystävät, tuntui setti melkolailla täydelliseltä. Ja sitä se olikin.

Iltapäivä oli sen verran aurinkoinen, että aurinkovoiteelle oli käyttöä. Niin harvinaista kuin se tämän vuoden alkukesässä onkin! Naturadon uudistuneet aurinkovoiteet levittyvät hyvin iholle, imeytyvät nopeasti ja mikä parasta todella suojaavat tehokkaasti auringolta. Voiteissa on myös miellyttävä tuoksu.

Olimme valinneet mukaan Naturado ja Rosalia tuotteita, joilla päätimme hemmotella itseämme ja tehdä samalla uusien tuotteiden testausta.

Testaus aloitettiin Rosalia Lait D-make puhdistusmaidolla, josta ensimmäinen reaktio meillä molemmilla oli: ihanan tuoksuinen! Tuotteen tuoksua on hiukan vaikeaa kuvailla. Se on hyvin lempeä, samalla raikas ja hiukan kukkainen, sillä tuote sisältää mm. myskiruusuöljyä ja aprikoosinsiemenöljyä. Yllätyimme myös sen puhdistustehosta. Pieni määrä tuotetta vanulapussa puhdisti hyvin meikin (myös silmämeikin) ja jätti iholle ihanan hoidetun tunteen. Olen aina ollut vannoutunut puhdistusgeelin käyttäjä ja siksi yllätyinkin tästä tuotteesta todella positiivisesti. 200 ml pullo kestää varmasti myös käytössä kauan.

Saunan puolella kuorimme aluksi ihon uudella Rosalia kasvokuorinnalla, jossa kuorivana ainesosana toimii riisipuuterijauhe. Kuorivat ”rakeet” ovat todella pieniä, lähes jauhemaisia, ja siksi tuote soveltuu hyvin myös herkkäihoisille. Tässä kohtaa on hyvä muistaa, että usein kuorinta-aineista puhuttaessa, esille nousevat ympäristöä kuormittavat tekijät. Luonnonkosmetiikkatuotteissa ei käytetä esimerkiksi muovirakeita, jotka päätyvät veden mukana luontoon. Ne ovat siksikin luontoa säästävä ekologinen kosmetiikkavaihtoehto. Rosalia kuorinta todella oli kasvoille hellävarainen, mutta kuitenkin siinä määrin tehokas, että tunne kuorinnan jälkeen kasvoilla oli puhdistettu ja ”uudistunut”.

Illan pimentyessä lähdimme happihypylle ja laitoimme samalle kasvoille valkoisesta kaoliinisavesta tehdyn kasvonaamion. Kaoliinisavi soveltuu erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Savijauhe sekoitetaan veteen ja astiana kannattaa käyttää ei metallista vaihtoehtoa.

Annoimme naamion vaikuttaa reilun 10 minuuttia. Mielestäni savinaamion vaikutus ei tunnu aivan heti poispesun jälkeen, koska iho on kostea, vaan vaikutuksen tuntee ihon kuivuttua. Ihon pinta tuntuu silkkisen pehmeältä ja selkeästi erilaiselta kuin ennen saunaan menoa.

Tuotetestauksen ehdottomasti mielenkiintoisin osio koski uusia Rosalia kasvovoiteita! Tulen tekemään niistä vielä erillisen kattavamman blogipostauksen, mutta tässä lyhyesti arviomme tuotteista: itse testasin syväkosteuttavaa kasvovoidetta ja pidin siitä todella paljon. Tuotteen koostumus on fluidi eli liikkuva ja voide imeytyy nopeasti kasvoille. Siinä on hyvin samanlainen tuoksu kuin puhdistusmaidossa ja pidin siitä paljon. Ystäväni valitsi 24 h hypoallergisen kasvovoiteen, josta on jätetty pois kaikki helposti ihoa ärsyttävät raaka-aineet ja voide on tuoksuton. Myös tämä voide sai hyvät pisteet ja ystäväni valitsi sen kaikista testatuista tuotteista lempparikseen.

Ennen pitkiä yöunia hoidimme käsivarret, sääret ja jalkaterät Monoi Karitevoilla.

Aamun aloitukseen kuului hyvin rauhallinen aamiainen auringossa. Yksi parhaista asioista mökkeilyssä on mökkimme takana aukeava metsä, jossa kasvaa järjettömän paljon mustikoita. Niitä ei tietenkään vielä ollut saatavilla mutta odotan innolla, että saan vielä joku kesäaamu mennä poimimaan niitä aamupuuron ja jugurtin joukkoon. Kauneudenhoidon osalta käytimme aamupuhdistukseen Misellivettä ja laitoimme kasvoille Rosalia HA -seerumin. Molemmat vanhoja tuttuja ja hyväksi todettuja.

Tässä vielä kaikki mökkiviikonloppuna käytetyt tuotteet:

Naturado:

Misellivesi  9,90€
Argan-Appelsiini nestesaippua 15,50€
Valkoinen savijauhe 10,90€
Monoi Karitevoi 23,90€
Aurinkovoide SPF15 26,90€

Rosalia:

Puhdistusmaito 20,90€
Kasvokuorinta 18,90€
24h hypoallerginen kasvovoide 38,90€
Syväkosteuttava kasvovoide 38,90€
HA -seerumi 30,90€

Valkoinen Lanka:

Lakka-Tyrni shampoo
Lakka-Tyrni hoitoaine

Näihin kuviin ja kesäisiin tunnelmiin toivotan kaikille rentouttavaa viikonloppua!

//Katja

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *