Naturado neste – ja suihkusaippuat: kuiva iho kaipaa hoitavuutta myös pesun aikana

Naturado neste – ja suihkusaippuat: kuiva iho kaipaa hoitavuutta myös pesun aikana

Tuntuuko ihosi suihkuhetken jälkeen kuivalta ja kiristävältä? Oletko miettinyt onko pesutuotteesi riittävän hoitava?

Naturado tuoteperhe sisältää useita pesutuotteita, joista jokaisessa on mukana hoitavia kasviöljyjä. Nestesaippuat, suihkusaippuat ja suihkugeelit ovat kaikki hoitavia ja hemmottelevat paitsi ihoa, myös aisteja ihanilla tuoksuilla!

Uusimmat tulokkaat: XXL kokoiset suihkushampoot

1 litran pumppupulloihin pakatut suihkushampoot soveltuvat nimensä mukaisesti vartalon pesun lisäksi myös hiusten pesuun. Jos etsit miedosti tuoksuvaa ja kuivalle iholle hellävaraista pesutuotetta, on Jojoba & Aloevera suihkushampoo ihanteellinen valinta! Kyseinen tuote on ollut saunamme vakio pesutuote jo pidemmän aikaa ja olen täysin rakastunut sen täyteläiseen koostumukseen sekä tuoksuun. Jojobaöljyä, Aloeveraa sekä Karite -eli sheavoista tuotettua öljyä sisältävä tuote on valmistettu ilman ALS:ia (Ammonium Lauryl Sulphate), jonka vuoksi sitä suositellaan myös herkän ihon pesutuotteeksi. Talvella ihoni kuivaa ja siksi on tärkeää, että myös pesutuote on hoitava.

Samassa pakkauskoossa myytävässä Jasmin Dream suihkushampoossa on herkkä Jasmiinin kukan tuoksu. Myös tämä tuote on monikäyttöinen eikä se kuivata ihoa. Jasmin Dream suihkushampoota löytyy myös kätevässä matkakoossa!

Kuorintaa ja kosteutusta

Vartalon kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja kirkastaa ihoa. Kuorinnan jälkeen myös hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon paremmin. Naturadon Argan – Appelsiini kuoriva suihkugeeli on erityisen kätevä kuoriva tuote! Tuubipakkaus on helppo pitää esillä suihkussa (jolloin kuorinta tulee säännöllisesti tehtyä eikä kuorinta loju kylpyhuoneen laatikon pohjalla..) ja tuote toimii kuten normaali suihkugeeli mutta se tekee samalla vartalokuorinnan Argan kasvin siementen avulla. Tuotteessa on raikas appelsiinin tuoksu.

Karite & Aloevera suihkugeeli sisältää samoja raaka-aineita kuin isossa pumppupullossa oleva suihkushampoo ja myös tuoksu on molemmissa tuotteissa sama. Karite suihkugeeli soveltuu erityisen hyvin kuivan ihon hoitoon yhdessä Karite perusvoiteen tai Lait Karite emulsion kanssa.

Kauniit ja kätevät nestesaippuat

Naturado nestesaippuavalikoima käsittää kolme tuotetta, joista jokainen soveltuu joko käsisaippuaksi tai vartalonpesutuotteeksi. Pumppupulloihin pakatut saippuat ovat kauniita pitää esillä kylpyhuoneessa, wc:ssä tai keittiössä. Saippuoiden raaka-aineista 100% on luonnollista alkuperää eivätkä ne sisällä mm. palmuöljyä. Uusin nestesaippuamme Provence Verbena on raikkaan sitruksen tuoksuinen ja tuo tuulahduksen Etelä-Ranskasta. Verbena eli rautayrtti on Etelä-Ranskassa paljon käytetty rohtokasvi, jolla on rentouttava ja aisteja herättelevä vaikutus. Provence Verbena nestesaippua sisältää myös ihoa hoitavaa kookosöljyä, jonka vuoksi sitä suositellaan käytettäväksi joko käsisaippuana tai suihkusaippuana. Yleellinen pesutuote kotiin tai lahjaksi!

Laventeli hurmaa aidolla tuoksullaan ja se on raaka-aineena myös antiseptinen, jonka vuoksi Laventeli – Oliivi nestesaippua onkin ihanteellinen esimerkiksi keittiösaippuana. Se pesee ruoan laiton jälkeen käsistä hajut pois ja hoitaa samalla ihoa.

Argan – Appelsiini nestesaippua sisältää nimensä mukaisesti ihoa hoitavaa Arganöljyä ja tuoksunsa se saa appelsiinin eteerisestä öljystä. Tuotteen hoitavuutta kuvaa hyvin se, että mieheni pesee tällä saippualla myös kasvonsa iltaisin ja on kovin tykästynyt saippuan koostumukseen ja raikkaaseen tuoksuun.

Naturado pesutuotteet alk. 5,90€. Mietitkö  joululahjaideoita? Nämä eettiset, ekologiset ja luonnonmukaiset käyttötuotteet ilahduttavat varmasti lahjan saajaa!

Ihonhoitoterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *