Oivalluksia! Zaon ihanan silkkinen Mineral Silk puuteri

Oivalluksia! Zaon ihanan silkkinen Mineral Silk puuteri

Myönnän, että olen aina ollut vannoutunut perus kivipuutereiden käyttäjä. En sinänsä käytä puuteria paljon, ainoastaan kasvojen T-alueella peittämään kiiltoa mutta jauhemaiset puuterit ovat aina tuntuneet hiukan vierailta. Kunnes eilen koin aivan uuden oivalluksen! Olin unohtanut koko meikkipussini Savonlinnan showroomille ja jouduin hiukan improvisoimaan maanantain meikkiä tehdessäni. Onneksi omistan Zaon tuotteiden testerit ja koska myös kaikki meikkisiveltimeni olivat hukassa, oli käytössäni ainoastaan Ecotoolsin Kabukisivellin, jonka olin jättänyt kotiin.

0010605pieni

Näin ollen kokeilin nyt oikeastaan ensimmäistä kertaa itselleni Zaon jauhemaista Mineral Silk puuteria. Valitsin itselleni sävyn 504 Neutral beige, koska olen käyttänyt kasvoillani Vita Liberatan Night Mask asteittain sävyttävää yövoidetta, joka on antanut kasvoille kivasti sävyä.

0080605pieni0020605pieni

Jauhemainen puuteri on paras levittää kabukisiveltimellä pyörivällä liikkeellä. Maahantuojan nettisivuilla tuotetta kuvataan meikkivoidemaiseksi puuteriksi ja sitä se todella on! Puuteri levittyi ihanasti iholle ja jätti pinnan kauniin kuultavaksi eikä lopputulos ollut ollenkaan raskas vaan kevyt ja hengittävä. Olin todella positiivisesti yllättynyt ja nyt ymmärrän miksi meikkauksistamme vastaava Johanna usein käyttää tätä tuotetta asiakkaiden meikkipohjaa tehdessään.

0040605pieni

Mineral Silk puutereita löytyy kuudessa eri sävyssä ja niiden hinta on 29,50€. Koostumuksestaan johtuen puuteri on myös super riittoisa.

Tätä suosittelen kesän meikkauksiin!

Mitä kokemuksia teillä on mineraalipuutereiden käytöstä?

Terkuin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *