Päivittäiset kosmetiikkatuotteeni / Johanna

Päivittäiset kosmetiikkatuotteeni / Johanna

Aiemmassa blogitekstissämme Katja kävi läpi päivittäin käyttämänsä kosmetiikkatuotteet ja haastoi minut mukaan tekemään saman jutun. Kuinka montaa eri tuotetta käytän perus arkipäivänä heräämisestä nukkumaanmenoon. Korostan tuota ”perus arkipäivänä”, koska esim. meikkien suhteen juhlatilanteessa käytettävien tuotteiden määrä kasvaa melkoisesti.

20150605_124005

Kokosin kuvaan kaikki, mitä käytin aamun aikana ja mitä tiesin tulevani käyttämään illalla. Määrä oli isompi kuin olin ajatellut, 18+1 kappaletta (Unelma unohtui tästä kuvasta pois)!

Aamu

20150605_124331

Useimmiten suoritan aamulla hiusten pesun, koska tykkään lähteä freshinä ja hiukset mahdollisimman ilmavana liikenteeseen. Tänään tosin oli kiireinen aamu kuusivuotiaani kanssa, joten hiustenpesu jäi odottamaan iltaa, mutta tuotteina silloin käytän Naturadon shampoon ja hoitoaineen. Tuotteet jättävät pitkät hiukseni ihanan kevyiksi ja ilmaviksi, kuitenkin kosteutetuiksi ja hyvin pessyiksi. Tykkään kovasti, vaikka käyttöönoton alussa hius tuntui jäävän takkuun, olihan se tottunut synteettisen hoitoaineen liukkaaseen hoitavuuteen. Nyt en vaihtaisi näitä pois. Risiiniöljyä sipaisen pyyhekuivien hiusten latvoihin jätettäväksi hoitotuotteeksi.

Suihkugeeliksi valitsen usein Paris Exclusiven suihkugeelin. Pidän sen tuoksusta ja siitä, että se kosteuttaa ihoa jo pesun aikana.

Kasvoille laitoin tänä aamuna Vita Liberatan kasvogeelin tuomaan väriä. Tuotetta käytän pari kertaa viikossa. Jos en käytä sävyttävää kasvogeeliä, laitan pelkän Naturadon BB-voiteen tai meikittöminä päivinä Mia Höydön Ihanan.

Deodorantti on ehdoton jotta raikas olo säilyy koko päivän. Olen ollut todella tyytyväinen Rosalian deodorantin toimivuuteen!

Meikki

20150605_124523

Näin perus arkiaamuna meikkini on hyvin simppeli. Pohjan teen Naturadon BB-voiteella, joka on supernopea ja helppo levittää päivävoiteen tavoin käsillä. Käytän Sable-sävyä. Concealerilla paikkaan ihon pienet virheet ja tummat silmänaluset. Tajusinpa nyt että en kyseistä tuotetta muistanut tänään edes laittaa, joten viikonloppuna on varmaan tullut levättyä kun silmänalusetkaan eivät peittoa BB-voidetta enempää tarvinneet, heh. Zaon kivipuuteri 303 sudin kabukisiveltimellä vielä koko kasvoille pitämään kiiltoa poissa.

Luomivärejä minulla on useita ja tykkään leikitellä niillä silmämeikissä, mutta päivittäiseen meikkimäärääni en laskenut nyt kuin yhden mukaan, se kun on varmasti mukana joka päivä. Zao Matt Eyeshadow 203 Dark Brown loihtii vaaleisiin kulmakarvoihini värin ja sama tuote menee ripsirajaani tuomaan esille silmän muotoani. Aivan Must!-tuote.

20150608_094341

Ripsiväri on silmämeikissä mielestäni piste i:n päälle. Koska ripseni ovat melko pitkät mutta eivät niinkään tuuheat, valintani ripsiväriin on Zao Volume&Sheathing Mascara 085 Ebony.

Kesällä tykkään useimmiten käyttää poskipunan sijaan aurinkopuuteria, talvella taas toiste päin. Aurinkopuuteriksi olen kokenut itselleni parhaaksi vaaleimman, 341 sävyn.

Huulipunalla saa viimeisteltyä arkimeikin vähän ”särmemmäksi”. Tänään huulipunavalintani on yksi Zaon uutuus, 469 Nude Rose, käytän yleensä mattahuulipunaa. Niinä päivinä kun haluan kevyttä huulimeikkiä, menee huuliin Hurraw! Cherry, sävyä antava huulivoide. Tämä on ehdottoman hyvä tuote myös huulipunan päälle jos huulet tuntuvat kuivuvan punasta.

Ilta

20150605_124902

Illalla meikit pitää saada pestyä tehokkaasti pois, ja tähän Katjan tavoin olen todennut parhaaksi omalle iholleni Mia Höydön Kaunis-putsarin. Tehokkaasti puhdistava ja ihon hellivä, voiko muuta tarvita. Silmämeikin jämät putsaan risiiniöljyllä, joka ripsirajaan jäädessä auttaa ripsiä kasvamaan ripsiseerumin tavoin. Todellinen luksustuote, voi käyttää vaikka mihin ja aina tekee hyvää.

Kasvovetenä käydän Säihkettä, yövoiteeksi valitsen Unelman joka on syväkosteuttavampi voide kuin Ihana. Yöllä ihon levätessä Unelman tehokosteuttavat ainesosat saavat tehdä iholleni hyvän hoidon. Pieni tippa Valoa silmänympärysiholle, niin herää seuraavana aamuna virkeämmän näköisenä.

Karite perusvoiteen valitsin vielä kuvaan, sillä sitä käytän vähän kaikkeen. Vartalon ja kasvojen iholle silloin tällöin, käsivoiteena… Minulle sekä lapselleni. Se on tuote joka käy vähän kaikkeen tarkoitukseen, ja siksi se kulkee mukanani yleensä aina käsilaukussa. Joka päivä sille löytyy jotain käyttöä varmasti!

Näiden lisäksi käytän viikoittain/kuukausittain Vita Liberatan kuorintaa, savijauheita naamiona, Vita Liberatan vartalotuotteita (yleensä Dark geeliä), nyt kesän tultua aurinkovoiteita, muita kasviöljyjä fiiliksen ja tarpeen mukaan, ja meikkimäärää erityismenojen mukaan kasvavissa määrin. Lisäksi meillä kotona on käsisaippuana aina jokin Naturadon ihanista nestesaippuoista, kylmiin vuodenaikoihin puhdas karitevoi on ehdoton tuote, jota ilman ei voi olla… Mitähän vielä. Ainiin, erityismainintana poikani käyttämä Sophie Babyn Hair&Body Wash, joka toimii suihkun puolella meikinputsarina jos en muista ottaa omaani mukaan, toimii hyvin ja hellävaraisesti! Joten säännöllisesti käytetyn kosmetiikan määrä nousee minullakin yli kolmeenkymmeneen tuotteeseen.

kuva 4

Sitten se kesän Top 5. Vaikean valinnan kautta listalle pääsivät nämä:

Naturado aurinkovoide SPF 30; suojaus on ehdottoman tärkeää varsinkin näin vaaleaihoisena

Vita Liberatan itseruskettavat; ympäripyöreästi sain liitettyä sekä kasvo- että vartalotuotteen tähän, ihanaa olla kauniin ruskettunut turvallisesti

Hurraw! Kirsikka; tämä tekee lookista yllättävän huolitellun vaikka muuta meikkiä ei olisikaan

Zao Matt Eyeshadow 203; kulmiin ja ripsirajaan. Kulmani ovat luontaisesti aivan vaaleat, joka ei imartele kasvojani lainkaan. Tällä värin saaneet kulmat tuovat särmää ja siisteyttä kasvoille ja kevyt rajaus aivan ripsien tyveen tuo silmää esille vaikka ilman ripsiväriäkin hellepäivänä.

Mia Höytö Kaunis; hyvän puhdistuksen arvoa ei voi kylliksi ylistää, ihon hyvinvoinnin kivijalka.

Oletko jo laskenut oman päivittäisen kosmetiikkamääräsi? Katsopa Facebookistamme tähän liittyvä kilpailu ja voit voittaa ihanan uutuutemme, Hurraw! aurinkosuojahuulivoiteen! Voide tulossa Butikiin myyntiin myös lähipäivinä, seuraa ilmoittelua.

Kaunista kesän alkua toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *