Pala kauneutta – Flow kosmetiikan saippuat

Pala kauneutta – Flow kosmetiikan saippuat

Palasaippuat ovat pääseet omaan tuoterepertuaariini vasta viime vuosina. Rakastan saippuoiden tuoksuja ja monikäyttöisyyttä. Tänään saimme verkkokauppaamme sekä Savonlinnan showroomiimme kotimaisen Flow kosmetiikan palasaippuat, joihin ei voi olla ihastumatta!

001305pieni

Flow kosmetiikka on kotimainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan Hyvinkäällä. Yrityksen perustaja Riitta Jänkälä on kertonut miksi aikoinaan, vuonna 2004, siirtyi luonnonkosmetiikka-alalle: ”Kauneus on aina ollut intohimoni. Ennen Flow Kosmetiikan syntyä toimin 15 vuoden ajan kampaajana. Noina aikoina tein myös rakennekynsiä, kestopigmentointeja, meikkauksia, kestoripsiä sekä värianalyysejä – eli kiinnostus kauneutta kohtaan on jo pitkään ollut vahvasti osa elämääni. Oltuani vuosia päivittäisissä tekemisissä erilaisten kosmetiikkatuotteiden kanssa aloin miettiä tarkemmin näiden tuotteiden sisältämiä ainesosia. Erityisesti mieltäni painoi se, miten nuo aineet vaikuttivat meihin ihmisiin; meidän kehoihimme, ihoomme ja ympäristöömme. Pian syntyikin päätös siirtyä luonnonmukaisten tuotteiden pariin, niin omassa elämässäni kuin työssänikin. Tiesin että halusin luoda jotain uutta, jotain luonnonmukaisempaa. ”.

Yleistietoa Flow:n tuotteista:

Tuotteemme ovat luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja
Ne ovat aidosti vaikuttavia ja terapeuttisia
Mahdollisimman vähän pakkausjätettä, suosimme kierrätettäviä materiaaleja
Ei synteettisiä hajuste-, eikä väriaineita
Ei parabeenejä, eikä muita synteettisiä säilöntäaineita
Ei mineraaliöljyjä
Ei Sodium Laureth Sulfaattia, eikä muita vahvoja tensidejä
Ei eläinkokeita

Tuotteemme valmistetaan sertifioidun luonnonkosmetiikan ohjeistuksen mukaan.

Kasvosaippuat

0040502pieni

Kasvosaippuoista löytyy vaihtoehdot kuivalle / normaalille iholle sekä rasvoittuvalle / sekaiholle. Kasvosaippua on myös kätevä tuote pitää esimerkiksi matkoilla mukana siten, että saippuasta leikkaa pienen palan mukaan ja pistää sen pieneen pussiin. Tämä siis vinkiksi paljon matkustaville ja niille jotka tuskailevat matkatavaroiden painorajojen kanssa!

Puolukka kasvosaippua kuivalle / normaalille iholle

004305pieni010305pieni

Arktisen puolukan hyödylliset rasvahapot ja kasvisterolit rauhoittavat ihoa ja yhdessä lesitiinin kanssa auttavat sitä säilyttämään kosteutensa. Vaaleanpunainen savi hoitaa ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti.

Saippua vaahtoaa pehmeästi, eikä kuivata ihoa.

Huom! Pidä silmät suljettuina pesun aikana, saippua kirvelee silmiä. Muista säilyttää saippua alustalla, josta vesi pääsee pois.

Mustikka kasvosaippua rasvoittuvalle / sekaiholle

Mustikkakasvosaippua

Antioksidanttinen ja vitamiinipitoinen pohjoisen mustikka ravitsee ja uudistaa  ihoa. Vihreä savi poistaa ihosta epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa. Lesitiini kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Energiaa vartalolle Tyrni & Sitruuna himalajansuolasaippualla

008305pieni

Mineraalipitoinen himalajansuola lievittää erilaisia iho-ongelmia, Raikkaat sitrukset greippi, appelsiini ja sitruuna ovat ihoa puhdistavia ja antiseptisia. Niiden kirpeän makea tuoksu virkistää ja antaa energiaa.

Kaikki Flow:n saippuat 8,50€ / kpl.

Palasaippuat ovat myös erittäin ekologinen vaihtoehto ihon puhdistukselle. Niissä ei ole käytetty luontoa rasittavia kemikaaleja, tuotteet ovat pitkäkestoisia käytössä ja niiden pakkausmateriaalit ovat myös ekologisia.

016305pieni

Tervetuloa siis tutustumaan uutuustuotteisiimme!

Kesäterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *