Parasta pienille

Parasta pienille

Lasten iho poikkeaa aikuisten ihosta sillä, että se on erittäin ohut ja herkkä. Se ärsyyntyy aikuisen ihoa herkemmin ulkoisista tekijöistä, kuten pesuaineista, ihovoiteista ja tekstiileistä. Toisaalta taas, se myös vastaanottaa sille sopivien ainesosien hyvät ja hoitavat vaikutukset aikuisen ihoa helpommin vastaan. Lapsen iho on vasta kehittymässä, alkutekijöissään, joten se kaipaa ihonhoidossa tukea luontaisille toiminnoille, toisten iho enemmän, toisten vähemmän.

Lapsille suunnatun Sophie la Girafe Cosmetics– ihonhoitosarjan takana on suomalainen pienten lasten äiti. Toimittuaan vuosia kosmetiikkajäteillä töissä, hän halusi lapsilleen parhaimpia raaka-aineita luonnosta, sopivaa tuotesarjaa kuitenkaan löytämättä. Ihana Sophie-kirahvi on jo 60-luvusta asti ilahduttanut perheen pienimpiä ja sai kosmetiikkasarjasta arvoisensa seuraajan; tuotteissa on panostettu laadukkaimpiin raaka-aineisiin, sillä lapset ansaitsevat vain parasta. Sophie ihonhoitosarja on saanut useita palkintoja ympäri maailman, eikä suotta.

087pienioil_pullo

Laadukkaat ainesosat

Valkoinen tee suojaa ihoa ulkoisten tekijöiden kuluttavalta vaikutukselta. Se myös auttaa ihoa pysymään vastustuskykyisempänä. Valkoinen tee on arvokas ainesosa, joten sitä käytetään pääasiassa aikuisille suunnatussa kosmetiikassa. Laventeli kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja sitä käytetään hoitamaan erilaisia iho-oireita, kuten tulehduksia, auringon aiheuttamia vaurioita ja psoriasista. Se on luonnon antiseptinen tuote, joka ehkäisee tulehduksia. Sophie la Girafe-sarjan jokaisessa tuotteessa on valkoista teetä ja laventelivettä- ja uutetta.

Muita luonnon tehoaineita ovat mm. superravitseva mustikkaöljyuute, joka on yksi vahvimmista antioksidanteista. Tätä sisältää Face Cream sekä Baby Oil. Luonnonöljyjä tuotteissa käytetään myös laajalti, sillä ne ravitsevat rasvahappojen ja vitamiiniensa ansiosta ja tekevät tuotteista helpommin levittyviä. Jojobaöljyä löytyy kaikissa voiteissa ja Baby Oilissa, aprikoosinsiemenöljyä Face Creamissa ja Baby Oilissa. Muita tuotteissa käytettyjä öljyjä ovat mm auringonkukkaöljy sekä oliiviöljy.

Myös shea/karitevoita on käytetty voiteissa. Karitevoi on hyvin ravinnerikas ja todella kosteuttava voipuun voi. Sitä löytyy sellaisenaan Naturadon tuotesarjasta, josta löytyy myös erinomainen koko perheen karite perusvoide. Karitevoin nimeen vannovat myös monet atoopikot, muut kuivaihoiset tai kovettumia hoitavat.

082pieni

Sophie- ihonhoito

Face Cream on ylellisen pehmeä kasvovoide, jossa laadukkaimpien hoitavien ja suojaavien ainesosien yhteistoiminta on aivan mieletön. Voide imeytyy nopeasti. Tästä voiteesta onkin tullut monen herkkäihoisen aikuisen suosikki omaan käyttöön.

Protection Cream (uusi nimi SOS cream) toimii suojavoiteena mm. viimalta, lämpötilan vaihteluilta sekä kosteudelta esim. vaippa-alueella. Ainesosat on suunniteltu suojaamaan ja rauhoittamaan ihoa sekä estämään tulehduksien syntymistä. Protection Cream ei kuitenkaan sisällä aurinkosuojaa, joten sitä varten suosittelemme mahdollisimman korkeaa suojakerrointa, jota The Butikista tarjoaa Biosoliksen SPF50.

Body Lotion on hellävarainen ja kosteuttaa hyvin vartalon ihoa. Voide on kehitetty niin, että se imeytyy mahdollisimman nopeasti, jotta pienenkään vauvan iho ei jää liukkaaksi, jotta vauvan nostelu ja liikuttelu on turvallista.

Baby Oil on monikäyttöisin tuote joka hellii ja vahvistaa pienen ihoa. Erinomainen kosteuttaja myös kuivaihoiselle aikuiselle. Tällä voi siistiä ihoa vanulapun avulla, kosteuttaa ihoa, käyttää hierontaöljynä ja kaataa pieni määrä kylpyveteen jos vesi tuntuu kuivattavan ihoa.

101pieni

Sophie- pesutuotteet

Bubble Bath antaa kylpyyn runsaan vaahdon, joka puhdistaa ihon ja hiukset hellävaraisesti. Ainesosat myös rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Vaahtoa saa sitä enemmän, mitä kovemmalla paineella kylpyvettä lasket hanasta. Ehdottomasti leikki-ikäisten suosikki.

Hair&Body Washilla peset lapselta sekä ihon että hiukset kuivattamatta kumpaakaan. Kaurauute pesee päänahan ja ihon hyvin mutta hellävaraisesti ja puuvilla kosteuttaa ja selvittää hiuksia.

LBP_Awards_SLGBaby2014pieni

Käyttäjän kokemuksia

Vaikka Sophie la Girafen mainoskuvissa monesti näkyvät vauva- tai taaperoikäiset pienet, ovat ne vähän isompienkin lasten suosikkeja, mm. oman seitsenvuotiaan poikani. Hair&Body Wash on jatkuvassa käytössä, omien sanojensa mukaan tuoksu on ”just sopiva”. Koko sarjassa tuotteiden tuoksu onkin pehmeä, mieto, babymainen. Itse äitinä huomasin, että tuotteen käytön alettua pojaltani lähti karsta päänahasta pois parin viikon sisään. Olen myös itse välillä suihkussa lainannut tuotetta meikin pesuun kasvoilta, eikä tuote ole ollut ollenkaan huono siihenkään, meikki on lähtenyt hyvin pois ja iho tuntunut oikein kosteutetulta.

Poikani iho on ollut vauvasta asti hyvä, ei punoituksia tai kuivumisia, joten voiteita emme ole paljon käyttäneet. Protection Creamia olen laittanut talvella joskus sekä itselleni että pojalle ennen ulkoilua kasvoille, eikä pakkanen ole purrut. Itse olen välillä käyttänyt sarjan Body Lotionia sen pehmittävän vaikutuksen ja nopean imeytymisen vuoksi. Meidän porukka antaa monien muiden tavoin arvosanaksi täyden 10.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *