Pari luottopakkia

Pari luottopakkia

Asiaan kuuluvasti lätkätermein: käsilaukun pari luottopakkia. Laukussani kulkee pieni meikkipussi, jonka vakiotuotteiksi HURRAW! huulirasvojen lisäksi ovat muodostuneet Naturadon Aprikoosinsiemenöljy Karitevoide sekä Paris Exclusive -sarjan käsivoide.

066pieni

Aprikoosivoidepurkki alkaakin olla hiukan reissussa rähjääntyneen näköinen. Tämä tuote on todellinen herkku! Tuoksu on ihanan aidon aprikoosimainen ja siksi käytänkin voidetta mm. huulivoiteena. Lisäksi viime kesänä se toimi lähes koko kesän ajan minulla kasvovoiteena. Tuote kosteutti ihoa ihanasti auringossa olon jälkeen ja jätti iholle kauniin hehkun. Talvikautena voide hoitaa myös mm. kuivia kynsinauhoja. Suosittelen lämpimästi!

071pieni

Kärsin kuivista käsistä varsinkin talvella ja siksi hyvä käsivoide on ehdoton juttu. Paris Exclusive Cosmetics -sarjan käsivoide on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä. Siksi tykkäänkin pitää sitä mukana esim. matkoilla. Tuotteen tuubi on myös kätevä muotoilunsa puolesta!

069pieni

Saimme tänään täydennystoimituksen Ranskasta eli mm. kaivattuja Naturadon Vihreää savijauhetta sekä Karite perusvoidetta on saatavilla jälleen verkkokaupastamme!

ps. Nämä ja parisataa muuta tuotetta saat toukokuun etukoodilla BTKtunne -15% alennuksella. Etu koskee yhtä kertaostoa verkkokaupassamme ja on voimassa 31.5.15 saakka.

Mukavaa tiistaita!

Terkuin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *