Pidätkö meistä ja luonnonkosmetiikasta? Osallistu syksyn kauneimpaan kilpailuun, palkinnon arvo lähes 200€.

Pidätkö meistä ja luonnonkosmetiikasta? Osallistu syksyn kauneimpaan kilpailuun, palkinnon arvo lähes 200€.

Jaatko positiivisia tuotekokemuksia ja tärkeitä elämänarvojasi läheisillesi? Muistatko mistä omat ihonhoitorutiinisi tai vaikkapa ruokailutottumuksesi ovat saaneet vaikutteita? Perhe, ystävät ja työkaverit muodostavat suuren sosiaalisen verkoston, jonka kautta kulkee päivittäin paljon informaatiota. Kokemuksia jaetaan olivatpa ne sitten huonoja tai hyviä. Kuulin ensimmäistä kertaa luonnonkosmetiikan ihmeellisyydestä kollegaltani töissä, joka oli saanut apua kuivan ihonsa hoitoon luonnonkosmetiikasta. Viisi vuotta tätä myöhemmin syntyi sertifioitua luonnonkosmetiikkaa myyvä The Butik verkkokauppa.

 

The Butikin ideologia ja arvot pohjautuvat vahvasti ekologisuuteen, eettisyyteen, läpinäkyvyyteen sekä luotettaviin laatustandardeihin. Me tarjoamme asiakkaillemme luksusta luonnosta laadukkaiden luonnonkosmetiikkatuotteiden muodossa ja toimimme yhteistyössä yritysten kanssa, jotka omalta osaltaan allekirjoittavat samat arvot. Ei eläinkokeita, ei haitallisia synteettisiä lisä – tai säilöntäaineita, ei eettisesti arveluttavia toiminta -tai tuotantotapoja. Pienenä yrityksenä suurten joukossa uskomme vahvasti alamme kasvuun ja aiomme omalta osaltamme olla mukana viestimässä ja markkinoimassa kuluttajille sekä ihmistä, eläimiä että luontoa koskevien tärkeiden valintojen puolesta. Nyt onkin siis aika kertoa tästä myös muille.

Oletko jo tutustunut tuotteisiimme ja tykästynyt niihin? Löytyykö ystäväpiiristäsi henkilöitä, joille luonnonkosmetiikka ei vielä ole tuttua? Tämän SOME kilpailun tarkoituksena on kasvattaa askel askeleelta luonnonkosmetiikan tietoisuutta ja tietysti toimia samalla meille tehokkaana markkinointitempauksena.

Osallistu siis alla olevaan kilpailuun ja kutsu mukaan myös ystäväsi! Arvomme palkinnoksi luonnonkosmetiikkatuotepaketin, jonka arvo on 191,10€.

Tuotepaketti sisältää:

1 Rosalia puhdistusmaito
1 Rosalia 24h hypoallerginen kasvovoide
1 Rosalia HA -kasvoseerumi
1 Naturado Misellivesi 100 ml
1 Naturado Karite perusvoide
1 Naturado Monoi Karitevoi
1 Naturado Aprikoosinsiemenöljy karitevoide
1 Naturado Avokadoöljy
1 Naturado Argan-Appelsiini kuoriva suihkugeeli

Näitä tuotteita voittaja pääsee siis testaamaan yhdessä valitsemansa henkilön kanssa! Voittajien lisäpalkinto: mikäli jaatte kokemuksianne tuotteistamme myös somessa ja kirjoitatte meille arvokkaan asiakaspalautteen, niin lahjoitamme teille lisäksi 20€ + 20€ lahjakortit verkkokauppamme! Kuulosta hyvältä eikö?

Kilpailun ehdot:

Arvonta suoritetaan kaikkien sivustamme tykänneiden kesken kun olemme saavuttaneet The Butik Facebook sivuillamme 2500 tykkääjän ja Instagramissa 1000 seuraajan rajat.

Ohjeet osallistumiseen:

Tykkää The Butik Facebook sivusta
Tykkää Naturado Finland Facebook sivusta
Kommentoi kilpailua koskevan Facebook postauksen kommenttikenttään kenen kanssa haluat palkintolahjan jakaa ja kenet haluaisit tutustuttaa luonnonkosmetiikan maailmaan.
Seuraa The Butikia (@thebutikshop) ja Naturado Finlandia (@naturadofinland) Instagramissa.

Facebook tai muu taho ei ole mukana arvonnassa tai kilpailussa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja arvonnan suorittamisesta viestitään myös somekanavissa.

Onnea matkaan ja kaunista syysviikkoa!

//Katja 1. Kirsti Mikkola Says: syyskuu 14, 2017 at 7:45 am

  En tunne vielät tuotteita,haluai-
  sin tutustua tyttäreni myös haluaisi

 2. Kirsti Mikkola Says: syyskuu 14, 2017 at 7:48 am

  Haluan kokeilla ja tyttäreni myös haluaisi!

 3. Mukana kisassa

 4. Pia Gaouaoui Says: syyskuu 14, 2017 at 1:54 pm

  Jenna

 5. Marianne Viita Says: syyskuu 15, 2017 at 12:04 pm

  Olen käyttänyt Butik-Osta hankittua vegaanista deo-voidetta appelsiinikukan tuoksuisena ja miellyttävän miedon tuoksun ansiosta ei ainakaan tavallinen arkihiki tuoksu läpi.
  Myös meikkikynäni BOHOgreen valikoimasta on joka päiväisessä käytössä. Kynä levittyy pehmeästi sekä harjaosalla saa kivasti häivytettyä värin kulmakarvoihin.
  Mitäpä sitä ei luonnon ystävänä luonnon hyväksi ostaisi ! 🙂 <3

 6. Annakaisa Says: syyskuu 15, 2017 at 3:05 pm

  Mukana kilpailussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *