Pikainen valmistautuminen reissuun

Pikainen valmistautuminen reissuun

Viime viikot ovat olleet melko kiireisiä ja niimpä vapun lomareissuvalmistelut jäivät tällä kertaa vähäisiksi. Koska suunta on Kreikan aurinkoon, halusin kuitenkin tehdä pikaisen ihonhuolto-operaation:

Vartalo

026m

Kuollut ihosolukko pois Naturadon Argan-Appelsiini kuorivalla suihkugeelillä ja kunnon ihon kosteutus vastaavan tuotesarjan ihanalla bodylotionilla. Tykkään molempien tuotteiden pumppupulloista! Kauniit pitää esillä ja kätevät käyttää.

Kasvot

034m015m

Niin ikään kuorinta Rosalia kuorinnalla, jossa murskatut Myskiruusun siemenet kuorivat kasvot hellävaraisesti. Ihoni on todella herkkä ja pintakuiva, jonka vuoksi kuorintojen kanssa saa olla tarkkana. Rosalia kuorinta sopii iholleni täydellisesti. (päivitetty 18.4.2016). Rosalia kuorinta ei kuulu enää valikoimaamme mutta korvaavana tuotteena suosittelemme Cattier Paris sarjan hellävaraista Jojobansiemen kuorintaa kasvoille. 

Kuorinnan jälkeen ihon hemmottelua yön ajaksi Vita Liberatan Night Mask kasvonaamiolla. Tämä tuote on yksinkertaisesti super!

016m

Naamio on kuin ihanan paksu ja hoitava yövoide, joka levitetään kasvoille yön ajaksi. Tuote sisältää useita ihoa hoitavia raaka-aineita kuten mm. auringonkukkaöljyä, shevoita ja aloeveran lehtiuutetta. Aamulla iho tuntuu kosteutetulta ja bonuksena on heleä, hiukan päivettynyt sävy!

Pakkaan joka kerta aivan liikaa tavaraa mukaan matkoille ja kilot paukkuvat yli…Niimpä suosinkin aina kun mahdollista matkakokoisia tuotteita. Mia Höydöltä löytyykin matkakokoiset tuotteet voiteista mutta Säihkettä pakkasin itse pienempään pulloon.

036m

Pakkausapunani toimi kreetalainen rescuekoiramme Nuutti, jonka ilme oli hiukan huolestunut nähdessään ison matkalaukkuni…

032m

 

Nyt nukkumaan ja aamulla kohti aurinkoa!

Iloista vappua kaikille!

Terkuin,

Katja

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *