Pikkujoulujen paras asuste: päivettynyt iho!

Pikkujoulujen paras asuste: päivettynyt iho!

Pimeämmän vuosipuoliskon juhlakausi lähestyy ja monien kalenteri täyttyy pikkujouluista. Pikkumusta tuo juhlan tunnelmaa ja mikä sopisikaan paremmin sen kanssa, kuin terveen päivetyksen saanut iho?

Vita Liberata tarjoaa luonnollisen näköisen, ihoa hellivän rusketuksen. Siinä käytetyt luonnon ainesosat, kuten aloe veran lehtivesi ja erilaiset kasviuutteet antavat iholle kosteutusta ja hoitoa ja luomusokerijuurikkaan sokeri kiihdyttää ihon oman rusketuspigmentin toimintaa, jolloin rusketus on jokaisella luonnollisen värinen, omanlaisensa. Juuri hoitavuutensa vuoksi Vita Liberatan tuoteet levittyvät tasaisesti iholle, ja niitä voi käyttää kuivempi-ihoinenkin.

0043pieni

Tuotteiden käyttö on superhelppoa. Tuotteet levitetään aina puhtaalle, kuoritulle iholle. Alle ei tule laittaa kosteusvoiteita, vaan tuotteet kosteuttavat ihon itse. Levityksessä käytetään levityskinnasta, joka auttaa tuotetta levittymään tasaisesti etkä sotke levittäessä käsiäsi. Tuote imeytyy ihoon todella nopeasti, joten vaatteet voi pukea jo hetken päästä, tai meikkiä voi käyttää tuotteen käytön jälkeen melkein heti. Vita Liberatat eivät myöskään haise iholla pahalta, joten pystyt tekemään vaikka nopean hätärusketuksen extemporejuhliin ja lähteä juhlimaan upean näköisenä ja freshinä!

0144pieni

Tuotteita on vartalolle ja kasvoille omansa. Vartalotuotteita löytyy geelimäisiä sekä mousseja. Geelimäinen valitaan kuivemmalle iholle, mousse normaalille iholle ja jos haluaa niin syvän rusketustuloksen kuin mahdollista. Myös tummuusasteita on kaksi, medium normaalisti päivettyvälle iholle, jos haluaa hyvän päivetyksen, tai dark hyvin vaalealle ihosävylle, joka päivettyy huonosti, tai normaalisti päivettyvälle, joka haluaa syvemmän rusketuksen. Vartalotuotteissa on alkuväri, jonka avulla näkee että on levittänyt tuotteen tasaisesti ja saa heti päivettyneen näköisen ihon. Tämä alkuväri peseytyy pois ensimmäisellä suihkukäynnillä, jonka alta paljastuu ihon oman rusketuspigmentin kehittämä rusketus. Rusketus kestää ihosta riippuen 4-7 vuorokautta, jonka aikana se hiipuu pois tasaisesti. Voit toistaa käsittelyn heti halutessasi lisää sävyä.

0123pieni

Alkuväri löytyy myös toisesta kasvogeelistä, toinen taas on väritön, valkoinen. Itse käytän tätä tuotetta välillä kosteusvoiteen asemasta, jolla takaan päivetyksen säilymisen kasvojen iholla. Kasvotuotteet ovat tummuutensa puolesta turvallisia käyttää niinkin näkyvällä paikalla kuin kasvojen iholla, koska ne ovat vähemmän ruskettavia kuin vartalotuotteet. Ei ole riskiä saada liian tummaa lopputulosta, sillä ensimmäisenä päivänä tuotetta käytettäessä saat kevyen päivetyksen ja rusketuksen tummuutta voit syventää käyttämällä tuotetta useana päivänä peräkkäin. Uusimpana kasvotuotteista on tullut kasvonaamio yöksi, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja aamulla herää kaunis, kevyt päivetys hyvin hoidetuilla kasvoillaan. Melkoisen ihana aamun aloitus!

015m

Kalpeuden ei siis tarvitse kuulua pikkujouluasustukseen, vaan voit juhlia auringon suuteleman ihonsävyn kanssa. The Butikin Showroomilla Savonlinnassa on nyt pikkujoulukauden (15.12. saakka) tarjous suihkurusketuksesta; pääset vieläkin helpommalla kun annat meidän ruskettaa sinut, nyt vain hintaan 29€! (norm.39€) Hinta sisältää koko vartalon ja kasvojen rusketuksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@thebutik.fi tai puhelimitse arkena 9-15 numeroon 0401292448

Säihkyvää pikkujoulukautta toivottaa Johanna

0163pieni   0223pieniVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *