Rasiallinen kauneutta: Zao refill & magneettirasia

Rasiallinen kauneutta: Zao refill & magneettirasia

Kun tein eilen päivittäistä meikkiäni, muistin, että emme ole blogin puolella tuoneet esille Zaon käteviä täyttöpakkauksia sekä kaunista magneetti meikkirasiaa, jonne voit itse koota mieluisan meikkisetin!

Magnetic box (2)-400x570

Olen täyttänyt omat magneettirasiani pohjameikkituotteilla. Toisessa on puuteri ja aurinkopuuteri, toisessa kiinteä meikkivoide ja poskipuna. Rasiaan mahtuu siis 2 kpl isoja täyttöjä (pohjameikkituotteet) tai 4 kpl luomivärien täyttöjä. Toki myös miksaus on mahdollista (1 iso ja 2 pientä).

085pieni082pieni

Zaon ideologia perustuu luonnollisten raaka-aineiden ja eläinkokeettomuuden lisäksi myös ekologisuuteen. Suurin osa meikkituotteista on siis täyttöpakkauksessa olevia.

ecocert cruelty free

 

The Butikin verkkokaupan valikoimasta löytyy tällä hetkellä kiinteät meikkivoiteet, poskipunat, puuterit ja aurinkopuuterit refill pakkauksissa. Täyttöpakkaukset ovat hinnaltaan edullisempia kuin bambupakkauksessa olevat tuotteet. Luomivärien täyttöjä on myös saatavilla tilaustuotteina. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan luomivärien refillejä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Käyttöopas

Voit irrottaa tuotteen bambupakkauksesta painamalla pakkauksen pohjassa olevaa pientä reikää neulalla. Tuote irtoaa näin pakkauksesta ja löydät refilltuotteen pohjasta myös tuotekoodin.

076pieni081pieni

087pieni

Nyt sitten vain suunnittelemaan omaa meikkisettiä! Voit lukaista myös My View Blogista lisää Zao meikeistä ja täyttöpakkauksista.

Ihanaa heinäkuun viimeistä viikkoa!

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *