Rosalia tutuksi 1/3

Rosalia tutuksi 1/3

10524355_1447626825499664_254140725891718223_n

Tänään aloitamme Rosalia-sarjan esittelyn kolmella tuotteella. Muistathan että Rosalia-tuotteet saat verkkokaupastamme tämän viikon -20%!

Myskiruusuöljy

Rosalia-sarjan kaikkien tuotteiden punainen lanka on myskiruusuöljy. Öljy on kautta aikojen ihonhoidossa käytetty tehotuote, joka kylmäpuristetaan luonnonmukaisesti kasvatettujen myskiruusujen siemenistä.
Myskiruusuöljy tarjoaa monia hyötyjä iholle. Se sisältää paljon hyödyllisiä rasvahappoja, joita iho tarvitsee uudistumiseen ja elpymiseen. Siksi öljyn vaikutus jo syntyneiden arpien ja pigmenttihäiriöiden häivyttämisessä sekä arpien, mm. raskausarpien ennaltaehkäisyssä on erinomainen.
Hyödylliset rasvahapot parantavat myös ihon kimmoisuutta ja kiinteytymistä joten tuotteella on myös suotuisia vaikutuksia ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Öljy sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin se sopii kuivan ihon hoitoon syväkosteuttavan vaikutuksen ansiosta.

Rosalia Myskiruusuöljy 50ml, 21,00€ Pinkin viikon tarjous 16,80€

http://thebutik.fi/shop/luonnonkosmetiikan-tuotesarjat/naturado-luonnonkosmetiikka/rosalia-myskiruusuoljy-kasvooljy-vartalooljy

Lait D-make puhdistusmaito

Sarjan kasvojenpuhdistustuote on puhdistusmaito, joka puhdistaa ihon tehokkaasti mutta samalla ihoa hoitaen. Tuote puhdistaa hyvin myös silmämeikin. Puhdistusmaito sisältää paljon ihoa helliviä kasviöljyjä ja –vesiä, jotka jättävät ihon raikkaaksi ja pehmeäksi.
Tuote annostellaan vanulapulle jolla kasvoilta pyyhitään epäpuhtaudet ja meikki pois. Puhdistusmaitoa ei tarvitse pestä pois, jotta sen ainesosat jäävät hoitamaan ihoa. Kätevä pakkaus pumppumekanismilla takaa tuotteen hygienisen käytön ja annostelun helppouden.

Rosalia Lait D-make puhdistusmaito 200ml, 18,50€ Pinkin viikon tarjous 14,80€

http://thebutik.fi/shop/luonnonkosmetiikan-tuotesarjat/naturado-luonnonkosmetiikka/rosalia-puhdistusmaito-meikinpoistoaine

Hellävarainen kuorinta

Kasvojen kuorinta on suunnitellut erityisesti herkälle iholle. Se poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon. Hyvin hienojakoinen jauhe myskiruusun siemenistä sekä risiiniöljyhelmet suorittavat kuorinnan ihoa vahingoittamatta. Tuotteessa oleva valkoinen savi rauhoittaa ja kosteuttaa herkkääkin ihoa. Kuorinnan jälkeen iholle jää puhdas ja raikas tunne.

Rosalia Hellävarainen kuorintavoide 50ml, 14,90€ Pinkin viikon tarjous 11,92€

http://thebutik.fi/shop/luonnonkosmetiikan-tuotesarjat/naturado-luonnonkosmetiikka/rosalia-hell%C3%A4varainen-kuorintavoide-kasvoilleVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *