Rosalia tutuksi 2/3

Rosalia tutuksi 2/3

20141007_101306

Tänään Pinkin viikon esittelyssä on Rosalia-sarjan kaksi kasvojen ihoa hemmottelevaa hoitotuotetta, syväkosteuttava kasvovoide sekä HA-seerumi. Molemmat tuotteista sisältävät sarjalle tutun ruusun tuoksun ja sopivat hoitamaan kaikkia ihotyyppejä.

Syväkosteuttava kasvovoide

Tuote on jo aiemmin esiintynyt blogissamme ensimmäisen käyttökerran jälkeisen hehkutuksen saattelemana. Nyt voide on ollut itselläni käytössä 1,5kk ja innostus tuotteeseen on säilynyt. Kasvovoide ihastuttaa levitettäessä keveydellään ja nopealla imeytymisellä. Iho jää heti raikkaan tuntuiseksi mutta myös hyvin kosteutetuksi ja pehmeäksi. Voiteen parhaita puolia onkin se, että vaikka se antaa tehokasta kosteutusta, on iho ”tuotteettoman” tuntuinen melkeinpä heti levityksen jälkeen. Ihanteellinen siis myös meikin alle päivävoiteeksi.
Laajemmalti voiteen ominaisuuksista ja ainesosista pääset lukemaan blogikirjoituksesta Hetken kuin Prinsessa Ruusunen.

Rosalia Creme Fluide – Syväkosteuttava Kasvovoide 50ml, 25,90€, Pinkin viikon tarjous 20,72€

http://thebutik.fi/shop/ekologiset-kasvovoiteet-luonnonmukainen-kasvovoide/rosalia-kosteusvoide-syv%C3%A4kosteuttava-kasvovoide

HA-seerumi

Rosalian kiinteyttävä seerumi sisältää kasvikunnasta peräisin olevaa hyaluronihappoa, joka lievittää jo syntyneitä ryppyjä ja juonteita sekä ennaltaehkäisee niiden syntymistä. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta joten sen avulla iho säilyy paremmin pehmeänä, kimmoisana ja joustavana. Seerumi sisältää myös muita ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten kukkaisvettä mustaherukasta.
Vaikka seerumi on kiinteyttävä tuote, suositellaan sen käytön aloittamista jo siinä vaiheessa pienissä määrin, kun kehon oma hyaluronihapon valmistus alkaa hiipua. Tämä tapahtuu yleensä viimeistään 25 ikävuoteen mennessä, joten seerumi on erinomainen myös nuoremmille käyttäjille ennaltaehkäisemään juonteita ja pitämään yllä ihon luontaista tasapainoa.

Rosalia HA-seerumi 30ml, 23,60€, Pinkin viikon tarjous 18,88€

http://thebutik.fi/shop/luonnonmukainen-kasvoseerumi/rosalia-kiinteytt%C3%A4v%C3%A4-kasvoseerumiVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *