Rosalia uutuudet – puhdistusmaito & hellävarainen kasvokuorinta

Rosalia uutuudet – puhdistusmaito & hellävarainen kasvokuorinta

Rosalia sarjaan on saapunut 4 uutuustuotetta. Niissä kaikissa pohjaraaka-aineena toimii Myskiruusuöljy (Rosa Canina fruit oil, Rosa Mosqueta), jonka ihoa uudistava ja hoitava vaikutus on osoitettu monissa dermatologisissa kokeissa. Myskiruusuöljy sisältää paljon iholle hyödyllisiä rasvahappoja.

Ravitsevia kasviöljyjä ja –kukkaisvesiä sisältävä Rosalia puhdistusmaito puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti meikin kasvoilta. Tuotteella saa puhdistettua hyvin myös silmämeikin. Vaikuttavina raaka-aineina mm. myskiruusuöljy ja aprikoosinsiemenöljy sekä mustaherukanlehtiuute. Puhdistusmaito jättää ihon raikkaan ja ainutlaatuisen pehmeän tuntuiseksi. Tuote soveltuu hyvin myös herkälle iholle.

Käyttö: Annostele tuotetta vanulappuun ja pyyhi kasvot aamuin ja illoin. Ei huuhdella pois.

200 ml 19,90€

Erityisesti herkälle iholle kehitetty Rosalia kasvokuorinta, joka poistaa tehokkaasti mutta ihoa hellien epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon. Kuorintavoiteessa on hyvin pienet, lähes jauhemaiset rakeet, jotka ovat peräisin riisipuuterijauheesta. Kuorintavoiteen vaikuttavina raaka-aineina mm. auringonkukkaöljy, myskiruusuöljy, manteliöljy, sheavoi, mustaherukanlehtiuute ja risiiniöljy. Iholle jää kuorinnan jälkeen hyvinvoiva ja raikas tunne.

Käyttö: Hiero kuorintavoide pyörivin liikkein puhdistetulle, kostealle kasvojen iholle. Huuhtele runsaalla määrällä vettä. Vältä tuotteen joutumista silmänympärysiholle.

50 ml 18,90€.

Rosalia kasvojenhoitosarja on myynnissä vain meillä The Butikissa.

Ihanaa sunnuntaita!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *