Savinaamioilla iho kevätkuntoon!

Savinaamioilla iho kevätkuntoon!

Naamiot ovat tällä hetkellä IN. Iho kaipaa talven jälkeen perusteellisempaa remonttia, johon kuuluu kuorinnan lisäksi naamioiden käyttö. Savia on käytetty ihonhoidossa pitkään. Niiden hoitavat vaikutukset ovat monimuotoisia; ne poistavat ihosta huonoa ja antavat iholle hyvää. Naturadon savituotteisiin kuuluu kolme tuotetta; vihreä savijauhe, valkoinen savijauhe ja vihreä savinaamio. Savijauheet sekoitetaan veteen ja laitetaan hoidettavalle ihoalueelle naamioksi. Niitä voidaan käyttää yksin tai sekoittaa keskenään. Vihreä savinaamio on valmis käytettäväksi sellaisenaan.

Vihreä savijauhe on Montmorillonite -savea, joka imee ihosta tehokkaasti epäpuhtauksia. Se puhdistaa rasvaista, epäpuhdasta ja jopa akneihoa. Savi luovuttaa iholle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita kuten magnesiumia, rautaa ja kaliumia. Vihreä savi on tehokas myös rasvaisen hiuspohjan hoidossa, naamion jälkeen hiukset kestävät pidempään puhtaana ja hiukset ovat ilmavat.

Valkoinen savijauhe on kaolin -savea, joka sopii kosteuttamaan ja rauhoittamaan herkkää ja kuivaa ihoa ja hiuspohjaa. Naamion jälkeen iho on pehmeä, raikas ja heleä. Valkoista savea voi myös käyttää kuivashampoon tavoin vaaleille hiuksille! Lue lisää täältä.

Vihreä savinaamio on käyttövalmis puhdistava ja kosteuttava hoitonaamio iholle. Siinä on puhdistavan vihreän saven lisäksi rauhoittavaa aloeveraa sekä tulehdusta lievittävää mustaherukanlehtiuutetta. Kosteuttavien ja rauhoittavien ainesosien takia savinaamio on turvallisempi vaihtoehto herkälle epäpuhtaalle iholle, koska muiden ainesosien takia naamion rauhoittava vaikutus on tehokkaampi kuin vihreässä savijauheessa.

Lila Syren testasi parisen vuotta sitten savijauheita sekä Naturado Misellivettä ja kirjoitti aiheestä ”Bye bye mustapäät” nimisen blogipostauksen. Suosittelemme tutustumaan siihen täällä!

Kaikki savet nyt myös – 15% tarjoushinnoilla verkkokaupassamme! Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *