Se oikeasti toimiva luonnonkosmetiikka dödö – Schmidt’s

Se oikeasti toimiva luonnonkosmetiikka dödö – Schmidt’s

Luonnonkosmetiikkadeodoranttien pitävyys ja toimivuus herättää usein keskustelua. Luonnonkosmetiikan deodoranttien toimintaperiaate on erilainen kuin esimerkiksi antiperspiranteissa. Ne eivät tuki ihohuokosia ja estä hikoilua, vaan neutralisoivat ja peittävät hien hajua luonnonmukaisilla raaka-aineilla. Tärkeää on myös se tieto, etteivät tuotteet sisällä alumiinia, parabeenia tai mm. ftalaatteja.

schmidts-deodorant-sticks-arraypieni

Hankin itselleni testaukseen paljon kehutun Schmidt’s tuotesarjan Bergamotti – Lime dödön. Jo parin päivän testauksen jälkeen olin todella myyty, sillä kaiken rehellisyyden nimissä, toimivaa dödöä on ollut vaikeaa löytää ja siksi olenkin käyttänyt useaa eri merkkiä ja vaihdellut niitä päivittäin. Sekin on toiminut hyvin mutta tämä tuote jää kyllä pysyvästi luottotuotteiden valikoimaani!

Tuotesarja tulee USA:sta ja deodoranttien massa koostuu mm. arrowjuurijauheesta (sitoo kosteutta ja pitää kainalot kuivina), kookosöljystä, sheavoista, ruokasoodasta sekä eteerisistä öljyistä. Schmidt’sin tuotesarja sai alkunsa Portlandissa, perustaja Jaime Schmidtin omasta keittiöstä. Hän oli kyllästynyt pettäviin luonnonkosmetiikan deodorantteihin ja päätti kehitellä koostumuksen, joka oikeasti toimisi. Hän kokeili sinnikkäästi erilaisia yhdistelmiä, joilla saisi luonnonmukaisin keinoin saavutettua visionsa. Kun Jamie viimein kehitti mm. ruokasoodaan ja nuolijuuripuuteriin perustuvan koostumuksensa, alkoi sana Schmidt’sin deodoranttien tehokkuudesta levitä räjähdysmäisesti.

37-850210000pieni37-850010000pieni

Löydät The Butikin valikoimasta nyt kaksi eri tuoksuvaihtoehtoa Schmidt’s deodoranteista: suositut Bergamotti – Lime ja Laventeli – Salvia. Molemmat kätevässä stick muodossa hintaan 15,90€ / kpl.

holding-sticks_smallpieni

Schmidt´s deodoranttien palkittu koostumus takaa raikkaat ja kuivat kainalot koko päiväksi! Raikas ja puhdas tuoksu. Tuotteilla on desinfioiva ja ihoa parantava vaikutus.

• Imeytyy nopeasti. Ei tahmaa.

• Ei sisällä alumiinia, propyleeni glykolia , parabeeneja tai ftalaatteja.

• Vegaaninen & eläinkokeeton. Gluteeniton.

Myös lukuisat luonnonkosmetiikasta kiinnostuneet bloggarit ovat hehkuttaneet Schmidt’s tuotteiden puolesta. Lukaise postaukset täältä, täältä ja täältä! ”Osa teistä onkin taatusti huomannut Schmidt’s-deodoranttien hehkutuksen kesäkosmetiikkapostauksissani. Sille on syynsä, että sarja saa niin paljon palstatilaa – kyseessä on niin lyömättömät tuotteet, että ne ansaitsevat ehdottomasti oman tähtihetkensä Yellow Moodin parrasvaloissa. Tämä postaus on juuri sinulle, joka olet miettinyt mikä on luonnonkosmetiikan paras deodorantti ja mahdollisesti myös kokeillut monia eri vaihtoehtoja löytämättä sitä toimivaa.” toteaa Yellow Moodin Hannamari Rahkonen.

Eikun kokeilemaan, näitä voin suositella lämmöllä.

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *