Seerumikaksikko – tehohoitoa kasvoille päivällä ja yöllä

Seerumikaksikko – tehohoitoa kasvoille päivällä ja yöllä

Postasimme kuukausi sitten ”Seerumin salat” -blogipostauksen, jossa kerroimme seerumin hyödyistä kasvojen ihonhoidossa. Rosalia tuotevalikoimamme on nyt täydentynyt öljypohjaisella Absolu Anti – Age seerumilla sopivasti talvikauden alkaessa!

Jos ihosi kaipaa tehokkaampia hoitotuotteita ja pientä energiaboostia, suosittelemme tutustumista tähän Rosalia seerumikaksikkoon! HA -seerumi sisältää nimensä mukaisesti paljon kasviperäistä hyaluronihappoa (hyaluronic acid), joka toimii kosteutta ihoon sitovana raaka-aineena. Geelimäinen seerumi sopii käytettäväksi hyvin imeytyvän koostumuksensa ansiosta myös päivällä ja tuotetta voi laittaa myös silmänympärysalueen iholle. HA -seerumi on kosteuttava seerumi, joka hoitaa kuivaa ihoa mutta soveltuu kevyemmän koostumuksensa ansiosta myös sekaiholle.

Uutuus seerumimme pohjautuu sen sijaan hoitaviin öljyihin, jotka uudistavat ja pehmentävät ihoa. Myskiruusuöljy, Arganöljy, Auringonkukkaöljy, Manteliöljy sekä Aprikoosinsiemenöljy antavat iholle hyviä rasvahappoja ja parantavat ihon kimmoisuutta. Seerumissa on kevyt ja miellyttävä koostumus ja se soveltuu erityisen hyvin kuivan sekä herkän ihon hoitoon. Suosittelemme tämän öljymäisen seerumin käyttöä ensisijaisesti yöllä, koska sen imeytyminen ihoon vaatii hiukan enemmän aikaa. Yöllä iho saa levätä ja ihanat öljyt pääsevät kunnolla vaikuttamaan iholla.

Rosalia HA -seerumi 29,90€ & Absolu Anti – Age seerumi 31,90€.

Etukoodilla ROSALIA20 molemmat seerumit ja muut Rosalia sarjan tuotteet – 20 %.
Tarjous on voimassa 22.10 saakka verkkokaupassamme.

Sunnuntaiterveisin,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *