Seerumin salat – ennakkotietoa syksyn uutuustuotteesta

Seerumin salat – ennakkotietoa syksyn uutuustuotteesta

Monesti asiakkaiden kanssa keskustellessa ihonhoitotuotteista herää kysymys, onko seerumi käyttö tarpeellista? Ja jos on, niin kenelle ja miten sitä käytetään?

Seerumia voisi kuvailla muiden hoitotuotteiden boostaajana. Sillä saa lisää tehoa jo käytössä olleeseen tuotteeseen, jos tuntuu, ettei esimerkiksi omien kasvovoiteiden hoitoteho välttämättä ajoittain riitä. Seerumi laitetaan aina ennen voidetta, jolloin se tuo jo iholle mm. kosteutta ja hoitoa, kuten esimerkiksi Rosalia sarjan hyaluronihappoa sisältävä HA -seerumi. Seerumin jälkeen käytettynä voide antaa vielä oman hoitovaikutuksensa, joten ihonhoidollinen vaikutus on täyteläisempi. Näissä boostaustilanteissa seerumia käytetään monesti kuuriluontoisesti, sillä jokaisena vuodenaikana iho toimii hiukan eri tavalla. Varsinkin muutosaikoina, jolloin kesä vaihtuu syksyyn ja syksy kirpeisiin talvipakkasiin, iho kaipaa extrahoitoa. Tällöin iholle on hyvä tarjota toinen hoitotuote voiteen rinnalle, kunnes iho tasapainottuu taas elämään ulkoisten tekijöiden kanssa. Kuivaihoisimmille tällainen lisäkosteutustuote on monesti tarpeen ympäri vuoden, joten myös päivittäinen käyttö on erittäin sallittua.

Etenkin kiinteyttäviä seerumeita käytetään monesti ympäri vuoden päivittäin. Voide ei välttämättä tarjoa riittävästi kiinteyttäviä ainesosia iholle, mutta seerumista niitä löytyy usein sitäkin enemmän. Näin saat hoidettua ihon monia eri epäkohtia ja ennaltaehkäistä ei -toivottuja muutoksia. Monet seerumit ovat myös koostumukseltaan hyvin miellyttävä käyttää esim. silmänympärysiholle, koska se usein imeytyy todella nopeasti ja jättää raikkaan olon iholle. Seerumia voi siis käyttää koko kasvojen alueelle myös päivittäin, jos ihosi sitä kaipaa.

Monet käyttäjät, joilla on helposti rasvoittuva iho, ovat ihastuneet myös Rosalia HA -seerumiin, koska tuote tarjoaa iholle kosteutusta aloeveran ja hyalyronihapon avulla, mutta tuote ei rasvoita enempää ihoa. Jos iho on tyypiltään rasvainen, ovat ongelma-alueet usein T-alueella, eli otsassa, nenässä ja leuassa. Tällöin seerumin voi levittää koko kasvoille antamaan kosteutta ja lisätä sen päälle kasvovoiteen vain poskien kuivemmalle ihoalueelle. Vaikka kasvojen ihon pinta-ala ei ole laaja, tarvitsee monesti sen eri osat erilaista hoitoa. Ihosi kertoo kun se kaipaa lisäkosteutta tai muuta extrahoitoa. Jos tuntuu, että ihosi pärjää pelkällä voiteella, voi seerumin jättää hetkeksi tauolle. Ihonhoito oikeanlaisilla tuotteilla on tärkeää, mutta ihon omaa selvitymisjärjestelmää on myös hyvä kannustaa toimimaan itse. Ja muistaa se sisäinen kosteutus, eli veden juonti, joka vaikuttaa kaikkiin näihin ihossa; kosteuteen, puhtauteen ja ihon kimmoisuuteen.

 

ENNAKKOTIETOA! Rosalia tuotesarja täydentyy parin viikon kuluessa uudella öljypohjaisella Absolu Anti-age Bio seerumilla, jossa vaikuttavina raaka-aineina ovat hoitavat öljyt. Luomulaatuiset Myskiruusuöljy, Arganöljy, Aprikoosinsiemenöljy ja Manteliöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa sekä ennaltaehkäisevät juonteiden syntymistä. Seerumin koostumus ei ole kuitenkaan rasvainen, vaan se on helppokäyttöinen ja soveltuu erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Tiedotamme tuotteen saapumisesta verkkokauppaamme lähiaikoina, pysy siis kuulolla!

ps. Muistathan meneillään olevan some -kilpailun, jonka palkintona arvomme lähes 200€ arvoisen luonnonkosmetiikkatuotepaketin! Jos et ole vielä osallistunut kilpailuun, lue ohjeet täältä.

Syysterveisin,

The ButikVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *