SOS – apua kuivalle pakkasiholle!

SOS – apua kuivalle pakkasiholle!

Nyt on se hetki kun useimmat meistä tuskailevat kuivan ihon ongelmien kanssa. Pakkasen, viiman, kuivan sisäilman ja lämpötiloissa tapahtuvien muutosten takia iho on nyt koetuksella ja tarvitsee apua.

Sophie la girafe Baby SOS Cream2-400x570

Sophie la Girafe tuotesarjan paksuin ja hoitavin voide, Protection Cream, on saanut uuden nimen: SOS Cream Face & Body. Nimi on todella hyvin tuotetta kuvaava, sillä suojan lisäksi voide antaa tehokasta hoitoa kuiville ihoalueille. Tuote itsessään on pysynyt täysin samana, vain nimi on muuttunut. Tämä täsmävoide suojaa ihoa tuulelta, lämpötilan vaihteluilta sekä kosteuden haihtumiselta. Valikoidut turvalliset luomulaatuiset aineosat hemmottelevat ihoa. Karanjaöljy antaa iholle luonnollisen UV-suojan. Karite- ja kaakaovoi sekä macadamiavaha muodostavat suojaavan, mutta hengittävän pinnan iholle. Aloe vera ja laventelivesi rauhoittavat ihoa, antiseptinen timjamiuute lievittää ja ehkäisee ihoärsytystä. Itse olen käyttänyt SOS -voidetta näinä pakkaspäivinä yövoiteena muutaman kerran viikossa ja olen ollut todella tyytyväinen. Rakastan myös voiteen ihanan lempeää tuoksua! Voidetta voi käyttää myös esimerkiksi vauvojen vaippaihottuman sekä lasten taiveihottuman hoitoon. Sophie la Girafe SOS cream 16,40€.

naturado-lait-karite-bio-500-ml (1)muokattuKARITE PUR 150 2014

Pakkastalven yksi pahimmista vitsauksista itselläni ovat kuivat sääret sekä rutikuivat kantapäät. Tähän mennessä parhaimman avun siihen ovat tuoneet Naturadon Lait Karite vartaloemulsio sekä Karitevoi. Vartaloemulsion sisältämät Karitevoi ja rypäleen siemenöljy kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja suojaavat sitä ulkoisilta tekijöiltä. Emulsiossa mukana oleva Risiiniöljy on luonnon tehoaine, joka on kylmäpuristettu risiinin siemenistä. Sitä on käytetty vuosisatoja erilaisten ongelmien hoitoon, myös kauneudenhoidossa. Öljy on hyvin ravinnerikas, täynnä erilaisia rasvahappoja, E-vitamiinia ja proteiinia. Risiiniöljy rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti. Mustaherukanlehtiuute toimii rauhoittavana ja punotusta ehkäisevänä ainesosana. Käytän vartaloemulsiota kerran päivässä koko vartalon iholle ja olen selvinnyt tällä toimenpiteellä koko talven ilman kuivunutta ihoa! Ja tämä on todella harvinaista, sillä olen todella kuivaihoinen.

Kuivien kantapäiden pelastajana toimii Karitevoi, jota voi kätevästi käyttää myös vaikkapa pakkasvoiteena. Karitevoi on nimensä mukaisesti voi eli koostumukseltaan todella paksu. Sitä kannattaakin ensin hiukan lämmittää sormien välissä, jotta tuote lämpenee ja sitä on helpompi levittää iholle. Karitevoi on tuonut helpotusta myös mm. atoopikkojen ihonhoitoon.

Naturado Lait Karite vartaloemulsio 25,50€ ja Karitevoi 12,90€.

Karitevoide mainos-1mmiahoyto_unelma_50mlm

Ja sitten ne kasvot. Ohut, herkkä ja kuiva ihoni on kirjaimellisesti näinä aikoina pulassa jos ihonhoitorutiinit eivät ole kunnossa. Käytän aamuin ja illoin osana ihon puhdistusta kosteuttavaa Misellivettä ja muutaman kerran viikossa laitan yöksi hoitavan Mia Höytö Lumous seerumin. Päivävoiteenani toimii tällä hetkellä Mia Höytö Unelma ja yövoiteena Naturado perusvoide. Useina vuosina, silloin kun pakkaskausi on ollut pahimmillaan, on kasvojeni iholla esiintynyt kuivia alueita, jotka ovat näkyneet myös meikin alta. Tänä vuonna olen ainakin tähän mennessä niiltä välttynyt ja siitä on syytä olla iloinen! Huulieni hoitajina toimivat HURRAW! huulivoiteet, joista suosikkejani ovat Kookos ja Vanilija. Muistathan, että HURRAW! valikoimasta löytyy myös aurinkosuojallinen huulivoide. 

Naturado Perusvoide 17,90€
Naturado Misellivesi 9,90€
Mia Höytö Unelma kasvovoide matkakoko 25,10€
Mia Höytö Lumous seerumi 53,60€
HURRAW! huulivoiteet 5,20€ – 5,90€

Vinkki! Uusin tuotteemme porkkanaöljy on ihana tuote! Lukaise postauksemme tuotteen testauksesta täältä. Suosittelemme myös muiden kasviöljyjen käyttöä talvi-ihon hoidossa. Lahjoitamme kaikkiin yli 60€ arvoisiin tilauksiin porkkanaöljyn kun teet tilauksesi huomiseen sunnuntaihin puoleen yöhön mennessä!

Pirteää pakkasviikonlopun jatkoa toivottaa,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *