Spa hetki: näin valmistauduin keskikesän juhlaan

Spa hetki: näin valmistauduin keskikesän juhlaan

Tuntuuko teistäkin siltä, että rentouttavan ”kotispa” hetken järjestäminen on usein tuskallisen vaikeaa? Olen yrittänyt sitä usein mutta aina on tuntunut siltä, ettei aikaa ole riittävästi. Viime perjantaina tartuin tuumasta toimeen ja voin suositella kiireetöntä hemmotteluhetkeä ihan kaikille. Se tekee vaan niin hyvää niin mielelle kuin ihollekin. Tässä tiivistelmä spahetkestäni:

Olen kärsinyt pitkään päänahan kuivuudesta ja suurin syy siihen taitaa olla kuivashampoon käyttö… Luonnonkaunis blogin innoittamana tulen jatkossa testaamaan valkoista savea myös kuivashampoon ominaisuudessa! Päätin nyt kuitenkin tehdä päänahalle hoitavan ja rauhoittavan savinaamion ja laitoin saman, Naturadon valkoisesta kaoliinisavesta tehdyn naamion myös kasvoille ja kaulan iholle.

0040607pieni

Savijauhe sekoitetaan veteen ja astiana tulee käyttää ei metallista astiaa. Ohjeessa sanotaan että sekoitussuhde on noin puolet vettä ja puolet savijauhetta mutta mielestäni jauhetta saa laittaa suhteessa enemmän. Käytin tuotteen levitykseen Ecotoolsin sivellintä ja levitin naamion hiukan kostutetulle päänahalle sekä kasvojen iholle.

Voila! Nätti kuin mikä!

0090607pieni0350607pieni

Annoin naamion vaikuttaa noin 20 minuutin ajan ja oikeaoppisesti nautiskelin tänä aikana pari lasillista vettä, johon oli puristettuna sitruunaa. Joskus on hyvä pysähtyä 20 minuutin ajaksi ja keskittyä siihen ettei tee yksinkertaisesti mitään. Unohdin mainita, että ennen naamion laittoa kuorin kasvoni Cattierin Jojobansiemen kuorinnalla (tuote on maahantuojalta hetkellisesti loppu, saamme sitä lisää lähiaikoina).

0080607pieni0240607pieni

Seuraavana oli vuorossa vartalo, jonka kuorintaan käytin Argan-Appelsiini kuorivaa suihkugeeliä. Tälläkin viikolla kosmetiikan kuorinta-aineet ovat olleet taas esillä eri medioissa ja niissä on tuotu esille monissa synteettisissä kuorinta-aineissa käytettyjen muovirakeiden haitallisuuden ekosysteemille. Luonnonkosmetiikkatuotteissa kuorivat ainesosat eivät saa olla muovia. Käyttämässäni tuotteessa kuorivana aineena toimii Argan kasvin sienistä tehty jauhe.

Kuivat kantapäät saivat helpostusta lempeästä raspauksesta ja sen jälkeen voitelusta maailman parhaalla jalkavoiteella eli 100% sheavoilla.  Se on hyvin paksu voide tai paremmin sanottuna voi, joka vaatii ensin pienen lämmityksen sormien välissä, jotta tuote pehmenee ja levittyy paremmin. Voitelun jälkeen on hyvä laittaa sukat jalkaan. Vartaloa hemmottelin tällä kertaa Cattierin Manteli Kvitten vartalovoiteella, joka on varsinkin kesällä erityisen kiva tuote käyttää, sillä se antaa iholle pienen hehkun!

0070607pieni0290607pieni

Koska olen lähdössä pikku lomalle juhannuksena, olen aloittanut porkkanaöljyn aktiivisen käytön kasvojen, kaulan ja dekolteen iholla. Porkkanaöljy paitsi hoitaa ihoa, se myös valmistaa ihoa auringolle. Porkkanaöljy lähtee myös mukaan matkalle sillä aion käyttää sitä siellä aftersuntuotteena. Toisena luottotuotteena mainittakoon Vita Liberatan Night Mask kasvonaamio, joka antaa asteittain sävyä kasvoille. Laitan vuoroöin kasvoille porkkanaöljyä ja itseruskettavaa naamiota.

0410606pieni

Viimeiseksi kynnet. Hoidettuihin jalkoihin on ihana laittaa kesäinen kynsilakka! Tällä kertaa varpaat saivat värikseen Treat Collectionin Blushing lakan ja sormien kynsiin laitoin samaa sävymaailmaa edustavan Zaon Hot pink lakan.

0010607pieni

Jos nyt inspiroiduit ja haluat hemmotella itseäsi vaikkapa juhannussaunassa, ehdit vielä tilaamaan tuotteita verkkokaupastamme! 

Aurinko on tullut taas esille! Nautistellaan. Iloista juhannusviikkoa.

//KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *