Syksyinen juhlameikki

Syksyinen juhlameikki

Juhlimme pari viikkoa sitten ystäväni syntymäpäiviä Helsingissä ja pääsin samalla meikkaukseen. Kuinka ihanaa onkaan vain istua paikoillaan ja odottaa, että juhlameikki valmistuu! Lopputuloksen odottaminen oli myös todella mielenkiintoista sillä meikkaajani kokeili ensimmäistä kertaa Zaon meikkejä.

120m

Olin tehnyt itse valmiiksi kevyen meikkipohjan luottotuotteillani: Naturadon BB-voide Sable, Zao Concealer 493, Zao valokynä 722 sekä hiukan Zao aurinkopuuteria sävy 341.

115m

Meikkaajani Maarit teki upean syksyisen silmämeikin käyttämällä Zaon luomivärisävyjä 202 Brown Beige, 208 Nude, 106 Bronze sekä 112 Azure Blue. Jälkimmäisellä tumman sinisellä sävyllä tehtiin pehmeät rajaukset ja hiukan varjostuksia silmiin. 106 Bronze sävy on muuten aivan upea! Se oli jo viime syksynä ja talvena yksi suosikeistani ja säilyy edelleen suosikkilistalla. Meikki tehtiin Ecotoolsin siveltimillä, joista kuvassa näkyy mm. luomivärisiveltimet, rajaussivellin ja poskipunasivellin.

101106 copie

149m

Ja tässä muutama kuva valmiista lopputuloksesta! Juhlavaatteet ja kampaus eivät vielä ehtineet mukaan kuvaukseen mutta maisemat ovat huikeat eikö?

151m

Huulille laitoimme vain vaalean nude kiillon, sillä silmämeikki oli melko tumma.

Tässä vielä lähikuva silmämeikistä.

145m

Juhlapaikkana toimi Aallon Koti Helsingin keskustassa. Suosittelen paikkaa kaikille lämpimästi. Upeiden maisemien lisäksi itse paikka on toimiva ja palvelu ensiluokkaista.

237m

Ihanaa syysviikonloppua toivottelee,

KatjaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *