Taina testaa!

Taina testaa!

Olemme monesti blogissamme hehkuttaneet tuotteitamme, olemmehan hyvin ylpeitä niistä ja iloisia että ne löytyvät Butikin hyllyiltä. Kuitenkin ulkopuolinen palaute tuotteista on kultaakin kalliimpaa, se tulee täysin puolueettomasti.

Keskustelin kerran noin 30-vuotiaan Tainan kanssa hänen iho-ongelmistaan ja mietimme niille ratkaisua. Tilanne Tainalla oli varmasti tutun kuuloinen monelle, vaikka mitä oli kokeiltu eikä enää usko riittänyt täysin vaihtamaan taas kerran kaikkia tuotteita ja toivoa parasta. Siitä keksimme molemminpuoleisen hyödyn; Taina sai kokeilla tuotteitamme kuukauden ajan. Hän saa tuntumaa luonnonkosmetiikkaan ihonhoidossa ja me saamme häneltä palautetta jaettavaksi myös teille, jotta saatte yhdenlaisen käyttäjän oman mielipiteen tuotteiden toimivuudesta hänen ihollaan.

Tästä lähdimme liikkeelle:

IMG-20150212-WA0002

”Lähtökohtana siis herkkä iho. Todella monet marketin tuotteet kirveltää, kuumottaa, kuivattaa, aiheuttaa erilaisia herkkyysreaktioita. Ongelmana pintakuivuuden lisäksi ikävät aknepatit, jotka uusii uusimistaan. Uskon toki suuresti ravinnon vaikuttavan myös ihon hyvinvointiin. Kosmetiikkakokeilun myötä olen myös päättänyt laittaa elämäntapojani remonttiin, joten mahdolliset ihomuutokset voivat osittain johtua muuttuneesta ravinnosta. Liikunnan lisäämisen myötä olen joutunut lisäämään proteiineja ja vähän maitotuotteitakin kasvisruokavaliooni. Veden juontia olen lisännyt merkittävästi. Proteiinien ja maitotuotteiden lisääminen voi vaikuttaa epäsuotuisasti aknepatteihin, jopa lisätä niitä. Ihan kaikkea muutosta ei siis välttämättä voi laittaa kosmetiikan piikkiin. Olen kokeillut useita markettien ja apteekkien voiteita, pesuaineita jne. sitä oikeaa löytämättä.”

Teksti on Tainan itsensä kirjoittama, eli ongelmana kasvojen iholla ovat herkkyys, punoitus, kuivuus, epäpuhtaus ja kiiltely. Tuotteet Tainalle valitsimme Naturado ja Rosalia sarjoista.

Rosalia puhdistusmaito: puhdistaa ihon ja silmämeikin jättäen iholle suojaavan ja kosteuttavan pinnan. (päivittäin)

Rosalia Syväkosteuttava kasvovoide: Päivävoiteeksi kevyt voide kosteuttamaan ihoa. Jättää iholle mattaisen pinnan joka hillitsee kiiltelyä. Mm. jojobaöljy voiteessa säätelee ihon talintuotantoa pienemmäksi. (päivittäin)

Rosalia hellävarainen kuorinta: Poistaa kuivuutta hellävaroen herkkää ihoa. Valkoinen savi rauhoittaa ja kosteuttaa. (n.kerran viikossa)

Naturado Ruusuvesi: Rauhoittamaan ja virkistämään ihoa aamulla, illalla viimeistelemään puhdistuksen. Vähentää myös punoitusta iholla. (päivittäin)

Naturado Risiiniöljy: Yövoiteen sijaan levitetään kasvojen iholle poistamaan tulehdusta, kosteuttamaan ja rauhoittamaan. Voi käyttää myös silmämeikin poistossa. (päivittäin)

Naturado Vihreä savinaamio: Vihreä savi puhdistaa ihoa ja aloevera sekä mustaherukanlehtivesi kosteuttavat ja rauhoittavat. (n.kerran viikossa)

Naturado Karite/sheavoi: Avuksi ihonhoitoon kuivimmille kohdille, yleisvoiteeksi myös muualle kehoon.

0761

Tässä Tainan ajatuksia tuotteista ensimmäisen päivän jälkeen:

”Päivä yksi.

Rosalia Puhdistusmaito: miellyttävän kevyen tuntuinen, raikas. Joutui kuitenkin käyttämään tuotetta reilusti, koska vasta useiden vanulappujen jälkeen kaikki meikki oli poistunut iholta. Pyyhkimisen jälkeen tuntui pientä kihelmöintiä, mutta hyvin pientä. Onhan ihoni usein kuivuuden lisäksi osittain myös rikki, finnien takia. Silmissä huomasin pienehkö kirvelyä ja koska käytössäni on vedenkestävä ripsiväri, otin silmien puhdistukseen avuksi risiiniöljyn. Risiiniöljy tuntui miellyttävältä, eikä silmäni reagoineet siihen mitenkään. Silmämeikki lähti helposti pois öljyllä. Tuotteen hajuttomuus oli myös pelkkää plussaa. Aiemmin käyttämäni kookosöljyn tuoksu on alkanut ajan saatossa hieman tökkiä. Hyvää kamaa tosin sekin.

Rosalia Hellävarainen kuorinta: ohuen koostumuksensa ansiosta riittoisa. Rakeiden pieni koko tekee tuotteesta riittoisan, kun hiput riittävät koko kasvoille ilman suurempaa läträystä.(toisin kuin monella muulla tuotteella) Tuoksu luonnollinen ja raikas, I like it !! Kuorinnan jälkeen pintahilseily oli tipotiessään, eikä edelleenkään mitään jo tutuiksi tulleita herkkyysreaktioita, mitä ihmettä! Mie oon jo ihan myyty!

Naturado Vihreä savinaamio : IHANAAA! Viimeinkin savinaamio jonka jälkeen iho ei kiristellyt, kuumotellu, hohtanut kirkuvan punaisena ja HUUTANUT kosteutusta. Päinvastoin: Naamion jälkeen iho oli todella pehmeä ja uudistuneen tuntuinen. Tasaisen sävyinen, rauhoittunut. Mahtavaa! Tuote saa minut odottamaan seuraavaa naamiokertaa.

Naturado Ruusuvesi: WAU! Sumautettuani tuotetta ekaa kertaa kasvoille, hehkutin ääneen ”rakkautta ensisilmäyksellä.” Tuote todellakin tuoksuu ruusulle, raikastaa kuin kesäinen sade. Pullon suihke on sumumaista, hienoa suihketta. Tuntui hyvälle ja tuote oli helppo jättää kasvoille imeytymään, koska se ei valunut hyvän annostelusumuttimen takia.

Rosalia syväkosteuttava voide: Raikas, kevyt, todella riittoisa. Kuivat kohdat kaipasivat tämän lisäksi karitevoita. Karitevoin tuoksu on melko mieto, ei siltikään kovin miellyttävä. Pelkkä sipaisu tuotetta riittää, joten pakkaus kestää varmasti TODELLA pitkään. Kokeilin karitevoita myös kantapäihin ja suorastaan hämmästyin, kuinka eron huomasi jo heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen .Karitevoille erityismainintana, mielestäni kehuna. Kissa joka EI VOI SIETÄÄ kosmetiikkatuotteiden hajuja, tai muutenkaan ymmärrä ihmisten ällöttävää tapaa rasvailla itseään, tuli nuuhimaan ihoa karitevoin jäljiltä. Pikku lipaisu, eikä ainuttakaan karvojen pörhistelyä tai ”ällötysravistusta”.

Loppukaneettina siis todettakoon että itseni lisäksi myös kissa on hyvinkin tyytyväinen siirtymisestäni luonnonkosmetiikkaan. Luonnollista.”

Toivotamme Tainalle (ja kissalle) nautinnollisia hetkiä luonnonkosmetiikan parissa! Seuraamme noin viikon välein kosmetiikkakokeilun tuloksia ja Tainan kuulumisia.

Aurinko paistaa, ilmassa tuoksuu jo vähän kevät!

Mitä ihaninta viikonloppua toivottaa JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *