Täydellisen luonnollinen meikkipohja

Täydellisen luonnollinen meikkipohja

Beauty Basics tuotelinjamme perus ideologia on luonnollisuus. Kun puhutaan onnistuneesta meikkipohjasta, on hyvinvoiva iho kaiken perusta. Tämä talvi on ollut omalle iholleni erityisen raadollinen mutta silti ihoni on voinut paremmin kuin koskaan ennen talvisin! Kuinka tähän on päästy? Syön päivittäin vitamiineja sekä mm. ihon ja hiusten hyvinvointiin vaikuttavia lisäravinteita, joita olen hankkinut luontaistuotekaupoista. Pidän huolta myös riittävästä omega rasvahappojen saannista ja veden juonnista. Tämän talven must ihonhoitosetti on ollut seuraava: iltaisin puhdistus Rosalia puhdistusmaidolla ja Misellivedellä, alle Absolu Anti – Age öljypohjainen seerumi ja voiteeksi Rosalia Active Night Cream. Aamulla puhdistus misellillä, alle Rosalia HA – seerumi ja voiteeksi syväkosteuttava päivävoide. Annan tuotteiden imeytyä noin puolisen tuntia eli aamukahvin verran ja sen jälkeen teen meikkipohjan.

Käytän arkisin meikkipohjana Naturado BB -voiteesta sävyä Sable, joka on kauniin ”hiekkainen” beige sävy. Tuote oon koostumukseltaan kevyt. Se tasoittaa ihon pintaa ja antaa hiukan sävyä.

 

Ihon pikku virheet peitän Bohon Compact Foundation kiinteällä meikkivoiteella (meikkipuuteri), josta käytän sävyä 02 Beige Clair tai Zaon samaista tuotetta sävyä 733 neutral. Molemmissa tuotteissa on hurjan paljon väripigmenttiä ja ne näyttävät tuotekuvissa huomattavasti tummemmilta kuin mitä tuote todellisuudessa on. Bohon meikkivoide on astetta vaaleampi kuin Zaon.

Kun haluan näyttävämmän tai peittävämmän meikin, levitän edellämainittuja tuotteita koko kasvoille. Tällöin apuna levityksessä on hiukan kostutettu Beauty Blender meikkisieni. Hyvin pieni määrä tuotetta / kasvo-osio riittää ja koska tuotteissa tosiaan riittää pigmenttiä, kannattaa levitys kasvoille tehdä osioittain. Lopputulos on peittävä mutta kauniin luonnollinen ja samettinen. Tykkään myös siitä, miltä nämä meikkipohjatuotteet tuntuvat iholla.

Boho Compact Foundation 15,95€
Zao Compact Foundation 34,90€
Naturado BB -voiteet 26,90€

Huomiseen saakka synttäriviikon alekoodilla saat nämäkin tuotteet – 14 % alennuksella kun käytät koodia HBDButik4.

Upeaa viikonloppua!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *