The Butik juhlamielellä!

The Butik juhlamielellä!

juhlakuva2

Kesä on suurinta juhlan aikaa ja Butik tarjoaa mielin määrin lahjaideoita juhliville! Ensimmäinen juhlapostauksemme käsittelee sitä ajankohtaisinta juhlaa.

Toukokuun viimeinen koittaa monelle nuorelle paljon odotettu päivä, valmistujaiset. Valmistujaisissa monesti lahjapöytä notkuu astioita, koruja, rahaa ja erilaisia hyötytavaroita kotiin, onhan tämä vaihe monesti se kohta elämässä, kun nuori itsenäistyy omilleen ja tällaiset lahjat ovat erittäin hyödyllisiä. Jos kuitenkin kaipaat erilaista lahjaideaa, voi Butik tässä kohdassa auttaa Sinua!

Nuoret naiset ovat hyvin tiedostavia kosmetiikan suhteen ja haluavat siltä huippulaatua ja toimivuutta. Heidän ihonsa useimmiten kaipaa hyvää puhdistusta ja riittävää kosteutusta. Tähän oiva idea olisi esimerkiksi Mia Höydön Kaunis puhdistusgeeli joka poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtauden mutta ei vie kosteutta iholta. Lisäksi pakettiin Ihana kosteusvoide joka tuo hyvin kosteutusta mutta samalla tekee iholle mattaisen pinnan. Monille kosmetiikka on jokapäiväistä itsensä hemmottelua. Veikkaan myös, että jokainen valmistunut naisenalku saa hymyn huulilleen kun lahja kertoo hänen olevan Kaunis ja Ihana!

Myös nuoret miehet ovat yhä enemmän tiedostavia kehostaan ja ulkonäöstään. Vaikka he haluaisivat ihonsa näyttävän ja voivan hyvin, on ihonhoitotuotteet monesti ne jotka jäävät itseltä ostamatta. Huipputyylikkään paketin nuorille herroille tarjoaa Paris Exclusiven miehille suunnatun sarjan tuotteet. Mattamustan ulkokuorensa puolesta veikkaan, että jokainen herra pitää näitä purkkeja ilolla kylpyhuoneessaan esillä. Ulkokuortakin tärkeämpää on se, mitä niiden sisältä löytyy.

Paris Exclusive Shaving Gel Cream– parranajogeeli toimii nimensä mukaisesti apuvälineenä parranajoon, jolloin sen vaahtoavaksi muuttuva koostumus pehmittää partakarvaa ja tekee parranajosta hellävaraisempaa kosteuttaen samalla ihoa. Koska tuote sisältää myös ihoa puhdistavia ainesosia, sopii se myös kasvojen pesuun. 2in1, juuri sellainen tuote mitä miehet kaipaavat ihonhoitoonsa. Paris Exclusiven Moisturizing Balm kosteuttaa hyvin ihoa ja imeytyy salamannopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Miehethän eivät halua että kosmetiikka näkyy, sen pitää vain toimia.

Tässä vain pari ideaa ja lisää löydät selaillessasi verkkokauppamme sivuja! Vielä vinkki, jos pähkäilet tuotteen sopivuuden kanssa. Vartalotuotteet ovat monesti varma valinta. Vartalon iho ihmisillä poikkeaa toki toisistaan, mutta ei niin paljon kuin kasvojen iho. Vartalotuotteet kosteuttavat ihoa hyvin, ja niille on aina käyttöä! Vartalonhoitotuotteemme löydät täältä.

Juhlakesää odotellen

JohannaVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *