Maahantuonti

The Butik (Arvo Finland Oy) toimii maahantuojana Naturado luonnonkosmetiikkasarjan tuotteille Suomessa.

Le Comptoir Provençal des Argiles perustettiin vuonna 1999 sen nykyisen johtajan Didier Phalipin toimesta Ranskassa. Nykyisin yritys kehittää ja markkinoi omilla tuotemerkeillä (Naturado en Provence, Rosalia, Bio For Men) luonnollisia ja orgaanisia luonnonkosmetiikkatuotteita kuten shampoita ja suihkugeelejä, hammastahnoja, savituotteita, anti-age voiteita, kauneusöljyjä sekä vartalonhoitotuotteita. Tuotteisiin käytetään ainoastaan laadukkaita luonnonmukaisia tai luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Yritys käyttää tutkimustyössään hyväksi uusimpia bioteknologian innovaatioita ja sen valikoimaan kuuluu useita eri tuoteryhmiä ja yli sata tuoteyksikköä.

Le Comptoir Provencen des Argiles oli myös yksi ensimmäisistä yrityksistä, jonka tuotteille myönnettiin Ecocert -sertifiointi. Tällä hetkellä kaikilla tuotteilla on sekä Ecocert että Cosmebio sertifioinnit. Lisäksi yrityksen tuotteilla on One Voice -sertifikaatti, joka takaa ettei eläinkokeita ole käytetty missään vaiheessa koko valmistuselinkaaren aikana.

Naturado -sarjan tunnetuimpia tuotteita ovat Karitevoituotteet, kasviöljyt sekä savituotteet. Lisäksi sarjasta löytyy suosittuja suihkusaippuoita ja hiustuotteita.

porkkana2pieni052pieni023pieni

Naturado tuotteiden jälleenmyyjinä Suomessa toimivat erilaiset kosmetiikka -ja hyvinvointialojen toimijat, joilla on vankka osaaminen luonnonkosmetiikkatuotteista. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Naturado Finland Facebook-sivut.

Jälleenmyyjäksi?

Tarjoamme jälleenmyyjillemme:

– Luotettavan valmistajan laadukkaat sertifioidut luonnonkosmetiikkatuotteet
– Asianmukaiset myynti -ja markkinointimateriaalit
– Nopeat tuotetoimitukset & joustavan asiakaspalvelun

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustele lisää!

024m